Bachelor I Teologi (bth)

George Whitefield College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor I Teologi (bth)

George Whitefield College

Bachelor i teologi (BTh)

GWC: s teologkandidat är registrerad enligt den sydafrikanska kvalifikationsmyndigheten ID 61870, NQF-nivå 5-7.

Syfte

Detta 3-åriga heltidsprogram på NQF 5-7 kommer att utrusta dig med den utbildning som behövs för ett professionellt ministerium, undervisa Guds ord och ledarskap i en kristen kyrka, gemenskap eller organisation. Kvalifikationen ger dig möjlighet att integrera kunskap om kristen tro med nödvändiga kunskaper för att predika och leda kristna samhällen och bidra till utvecklingen och omvandlingen av det bredare samhället.

Innehåll

BTh ämnen inkluderar:

  • Systematisk teologi och etik
  • kyrkans historia
  • Bibelstudier som omfattar gammalt testamente, hebreiska, ny testamente och grekiska
  • Mission och kultur
  • praktiskt ministeriet

Utfall

Som kandidatexamen vid teologibolaget bör du kunna ta en pastoral ledarroll i en kristen kyrka, gemenskap eller organisation, genomföra en ordinär prediknings- eller undervisningsroll och utbilda personer för olika ministerier inom och utanför kyrkan.

INTRÄDESFORDRINGAR

Ett nationellt seniorcertifikat, eller motsvarande, med ett undantag från grundutbildningen och minst 60% på engelska, kombinerat med en betygsskala på 4 eller bättre i fyra ämnen från den utnämnda ämneslistan. (Per statstidning nr 751, 11 juli 2008).

Studenter från utanför Sydafrika, som har engelska som andraspråk, kan behöva slutföra ett TOEFL-test (eller liknande) för att bevisa färdighet på engelska på en nivå som är lämplig för akademisk studie (se förklaring längst ner på denna sida) . För information om Prospektet och avgifter för vår kandidatexamen på teologi, se vår hemsida.

Engelska Krav

Utländska studenter som har engelska som andraspråk kan krävas för att slutföra ett TOEFL-test (eller liknande) för att bevisa färdighet på engelska på en nivå som är lämplig för akademisk studie.

Engelska språkkrav: Du måste ha en Engelska språkkvalificering att accepteras på en kurs vid universitetet. Det minsta acceptabla engelska språket för grundutbildning är IELTS - 6,0 totalt och 5,0 för det skriftliga elementet. Detta motsvarar 213 i det datoriserade TOEFL-testet, 550 i det skriftliga TOEFL-testet, eller 79-80 i det internetbaserade TOEFL-testet.

Följande länk gör att du kan läsa mer om IELTS- och TOEFL-testerna, så att du kan hitta ett inlärnings- och testcenter nära din bostad.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad September 28, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
31,000 ZAR
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Kapstaden
Startdatum: Feb. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2018
Sydafrika - Kapstaden
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
TuitionFee: BTH