Bachelor i mjukvaruutveckling (bse)

University of the South Pacific USP

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i mjukvaruutveckling (bse)

University of the South Pacific USP

Programvaruteknik är ett systematiskt och disciplinärt tillvägagångssätt för att utveckla programvara. Det gäller både datavetenskap och teknik principer och praxis för skapande, drift och underhåll av mjukvarusystem.

Kandidatprogrammet för programvaruteknik (BSE) är avsett att producera kvalitetsprojekt av världsklass i denna snabbt utvecklade disciplin. Graden har speciellt utformats som svar på efterfrågan från industrin att producera utbildade programvarutekniker med mjukvarusystemsprojektkapacitet. Kandidater som kan erbjuda kompetens inom dessa områden är efterfrågade av företag och myndigheter som berörs av mjukvaruutveckling. Kandidater kommer att förberedas för karriärer inom alla branscher som Software Engineers, Application Developers, Programmeringsspecialister och Systems Analyst. USP erbjuder examen bachelor i programvaruteknik. Detta är en fyraårig professionell examen.

Kandidatexamen i nätverkscomputing och kandidatexamen för programvaruteknik är preliminärt ackrediterad av Australian Computer Society. Kandidater från dessa program kommer att vara berättigade att bli medlemmar i Australian Computer Society och beviljas certifierad tekniker (CT) efter nominell. De kommer att kunna ansöka om erkännande som Certified Professional (CP) efter fem års lämplig professionell IKT-erfarenhet.

Kandidatexamen i nätverkskompetens och kandidatexamen för programvaruteknik är
Fyraåriga program omfattande tjugofyra kurser, åtta på 100-nivå, åtta på 200-nivå, sex på 300-nivå, följt av ett ytterligare år som består av två 400-kurser och ett industriellt placeringsprojekt.

Software_security-265130_960_720

Särskilda behörighetskrav:

För att bli antagen till kandidatexamen i nätverksdator och kandidatexamen i programvaruteknik ska en person: a) ha godkänt formulär 7 eller motsvarande examen i senat, Eller b) slutförde USP Foundation-programmet med minst C + i kurser MAF11, MAF12, ett pass i CSF12 och minst C i LLF11.

Studenterna måste framgångsrikt genomföra kraven för de tre första åren innan de fortsätter till fjärde året för BNC- och BSE-programmen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Fiji - Suva, Central Division
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central Division
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan