Logistik kursen gäller de viktigaste transportförfaranden, lagerhållning och logistik. Kör och programtablån underhåll för maskiner och utrustning, inköp, mottagning, lagring, hantering, utskick och distribution av material och produkter. Samarbetar i lagerhantering. Tillhandahålla kundtjänst. Införa rutiner kvalitet, säkerhet och hygien i logistiksystemet.

  • 02 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

Logistik genomsyrar de olika ekonomiska sektorer: agribusiness, industri, handel och tjänster. Tillför värde genom attributen för plats och tid. Med globaliseringen av ekonomin, erbjuder produkter och tjänster ökar och utmaningen är att möta de servicenivåer som krävs av kunderna, att bidra till utvecklingen av en konkurrenskraftig och hållbar sätt verksamheten. Således är det efterfrågan på utbildad och kvalificerad personal inom logistik progressiv och med en bred marknadsutveckling, både i den privata och offentliga sektorn.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1300,00 Full R $ 7,000.00

EXPERTIS

En professionell beredda att ta itu specifikt med logistiken är fortfarande ny - vilka värden denna kurs. Områdena är många, såsom handel, industri, jordbruksnäringen, trafikprojekt, och utbildning och säkerhet i trafiken, styrning, samordning, expedition och de olika logistiska segmenten, bland andra.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 18 fler kurser från Grupo Tiradentes »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum