Bachelor i Konst

Aquinas College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i Konst

Aquinas College

konst

Varför studera konst?

Art avdelningens uppgift är att utbilda konstnärer, konsthistoriker och bildkonst administratörer, samt att ge service kurser för icke-konst majors. Genom våra kurser, strävar vi att bygga en uppskattning för de rika utbyte av bilder och idéer som kan hända mellan konst och andra akademiska discipliner. Våra studenter i konsten har uppmanats att fundera över sin kommande yrkesroll i samband med både den moderna världen och den historiska världen. Förutom en vördnad för konsthistoria, har de fått lära sig rätt kompetens i sinnet, hand, och öga. De har bidragit till att hitta nästa steg i sin livsresa, och har ifrågasatts för att vara det bästa de kan vara inom det valda specialitet.

Hur vi är olika

 1. Små klasser undervisas av nationellt och internationellt kända lärare motsvarar individuell uppmärksamhet och framgångsrik mentorskap.
 2. Studenterna har tillgång till studios 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan som främjar oberoende visuell utforskning, främjar kamratskap och gemenskap bland studenter och uppmuntrar arbetsetik som behövs för att lyckas i bildkonst.
 3. Varje studio fakultet medlem upprätthåller en aktiv studio, de flesta har galleri tillhörighet, och alla har framgångsrika nationella och / eller internationella utställnings poster.
 4. Konsthistoria fakultet har visat register över framgång inklusive publikationer och presentationer på nationell och internationell arenor, publikationer i granskad litteratur och internationellt konkurrenskraftiga forskningsbidrag och stipendier.
 5. Lärare och studenter har deltagit i ArtPrize genom curating, publicering, och uppvisar och har inkluderat totalsegrare i 2010, topp 10 i 2012, och sista fem i 2014 i den tidsbaserade kategori.
 6. Studenter kan delta i en livsförändrande tvåårig studie utomlands program i Paris som kombinerar rigorös konsthistoria och studio utbildning på campus under vårterminen med en tre veckors resa studie i Paris i maj.
 7. Alla konststuderande har fri tillgång till Grand Rapids Art Museum och Frederik Meijer Gardens och skulpturpark och bussresor erbjuds varje år till Art Institute of Chicago, Museum of Contemporary Art, och Detroit Institute of Art
 8. Faciliteter inkluderar en ny 25-dator Mac laboratorium för grafisk design kurser.
 9. Eleverna har säkrat praktik på Grand Rapids Art Museum, Frederik Meijer Gardens och skulpturpark, Grand Rapids Public Museum, Ford Library, Urban Institute of Contemporary Art och Museum of Contemporary Art i Chicago.
 10. Sex galleri utställningar per år visa upp konsten att studenter, lärare och nationella konstnärer.

Stora krav

Fyrtiofem (45) termin timmar, inklusive AT130, AT142, AT143, AT230, AT131, och fem (5) studio valfria varav två (2) bland AT201, AT212, AT311, AT321 och AT341; Femton (15) termin timmar Konsthistoriska kurser att omfatta: AT150, AT151, AT350, AT391, och en (1) konsthistoria valbar kurs.

Inlämning av en portfölj av arbete som utförts på Aquinas innan midterm sin sista termin. Se avdelning ordförande för information om denna portfölj.

BA majors måste ha minst tolv (12) timmar kredit studio kurser och sex (6) kredit timmar i konsthistoria, och deltagande i den årliga elevutställning under deras sista år tas på Aquino.

Banor

 • AT130 Basic Drawing I (3) AC
 • AT142 Grafisk och Digital Design (3)
 • AT230 Nya former Studio (3)
 • AT131 Basic Drawing II (3)
 • AT143 2 och 3-dimensionell design (3)
 • AT150 History of Art och arkitektur I (3) AC
 • AT151 konsthistoria och arkitektur II (3) AC
 • AT350 Modern Survey (3) WI
 • AT391 Contemporary Art (3) WI
 • AT201 Kroki (3)
 • AT212 Photo I (3)
 • AT311 målning I (3)
 • AT321 skulptur I (3)
 • AT341-tryck I (3)
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Grand Rapids, Michigan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan