Bachelor i historien

Allmänt

Programbeskrivning

Levande historia är inte lever i det förflutna, men studera det att ha en helhetssyn på detta. I St Louis School studenter Historia naturligtvis forskning och förstå företagen, deras idéer och kulturer, som licenstagare, dela dem.

Banan erkändes av MEC renoverades 2016 och erbjuder en utmärkt infrastruktur för forskning. Studera i St Louis School är att förstå det förflutna för att uppnå framtida mål.

  • 04 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

Den växande efterfrågan på historiskt bevarande examen professionell i denna kurs spelar en viktig roll inte bara i klassrummet utan också utanför den. Organisationen av minnen, museer, historiska gallerier, deltagande i konstnärliga produktioner teater och tv, är några av möjligheterna att verkan av de nya yrkesverksamma historia. Det belyser också den rådgivande område för produktion av dokumentärer och arbete i historiska städer, som lockar många turister. Licenstagare möjligheter i utbildningsmarknaden, från privata och offentliga skolor regelbunden utbildning till kurser för tävlingar.

Medan du studerar på St Louis School, från den första halvan är det möjligt att samla erfarenheter genom betalda praktikplatser med bidrag mellan R $ 300 och R $ 724, som erbjuds av institutionen och medlemsföretag genom scenen centrum. Efter avslutad examen ingångslöner överstiger R $ 1500. Under hela karriären genomsnittliga lönen överstiger R $ 7000. Studera i St Louis skolan är att vara före din tid och sträva efter en framtid många landvinningar.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1500,00 Full R $ 7,000.00

EXPERTIS

Historikern är född forskare och letar alltid efter fakta, dokument, rapporter och data för att bevisa det förflutna. Så din huvudsakliga uppgift är att forska, att lista och rangordna de händelser han vill böcker, videofilmer, påskrifter, intervjuer, filer i allmänhet, så att de kan analyseras och verifieras, och sedan förstås av resten av befolkningen.

Utbildning i fakulteten är Luis möjliggör prestanda i flera områden, från utbildning till företagets minne, studerade historia företag för byggandet av böcker, artiklar och rapporter. Du kan utöva sin funktion både i offentliga utbildningsinstitutioner och privata som lärare i grundskolan eller i genomsnitt, och kan agera på sociala rörelser enheter, kultur, konst, museer och historiecenter. Efter härdning en examen kan lära discipliner inom den högre utbildningen. Området är stort och valet är ditt!

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre