Bachelor i ekonomi

Aquinas College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i ekonomi

Aquinas College

ekonomi

Varför studera ekonomi?

Uppdraget för ekonomi programmet är att främja kritisk, reflekterande, informerade och befogenhet deltagare och medborgare, som förstår orsak och verkan i sfären av ekonomi. Genom en rad olika kurser och aktiviteter ekonomiprogram erbjuder avgörande akademiska exponering för att studera ekonomi och verkliga exempel. Avdelningen erbjuder också studenter icke-klassrums möjligheter att delta i ekonomiska projekt och erfarenheter.

 • The Economics Major och Minor är bland de snabbast växande på campus. Sedan 2013 antalet Majors och minderåriga har ökat från en till över 40!
 • Ekonomi programmet vid AQ har kurser som är tung i kvantitativ analys, hjälpa eleverna möta arbetsmarknaden 21: a århundradet.
 • En examen i ekonomi har en av de högsta ingångslöner för nya jobb aktörer bland alla affärs grader.
 • En ekonomexamen kan förbereda dig för arbete i privat och offentlig sektor, samt ge en bra grund för dem som vill fortsätta sin utbildning på forskarnivå.

Hur vi är olika

 1. Ekonomi är en het handelsvara, ekonomiprogram på Aquino har sett antalet ekonomi majors skjuta i höjden med 1800% 2013-2015.
 2. Läs om hur ekonomi ger svar på hållbarhetsproblem i en miljöekonomi kurs.
 3. Det handlar om mätning! Ta ekonometri att förvärva de kvantitativa färdigheter som gäller för verkliga världen analys.
 4. Medvetet katolska och Dominikanska: fakultet vägen att integrera ekonomisk analys med de etiska insikter i katolsk sociallära.
 5. Ha kul diskuterar de briljanta idéer och hemska misstag ekonomer så olika som John Maynard Keynes och Friedrich Hayek genom ekonomiska tänkandets historia naturligtvis.
 6. Upptäck svar på frågor som: är Federal Reserve skulden för konjunktur eller nyckeln till att minimera dem?
 7. Dyk djupt in i två större grenar av ekonomin med två terminer av mikroekonomi och två terminer av makroekonomi.
 8. Studera under fakultet med spetskompetens inom ekonomi offentliga sektorn och skattepolitiken.
 9. Alla ekonomi majors få ett globalt perspektiv genom att studera internationell ekonomi för att undersöka om det är bättre att "köpa lokalt" eller "gå globalt."
 10. Lösa praktiska pussel och paradoxer genom tillämpning av ekonomiska verktyg för att förstå hur incitament och relativpriser kan svara på några av de mest besvärliga frågor.

Stora krav

Minst trettiotre (33) termin timmar i nationalekonomi. Obligatoriska kurser: ES211, 212, 311, 312, 499; MS151 (eller statistik högre nivå kurs) *; återstående timmar i nationalekonomi studerande förbereder sig för examen arbete i nationalekonomi eller i affärer (MBA) bör ta statistik på nivån för MS252 eller högre (t.ex. MS493, 494) och åtminstone en termin av tandsten. Ytterligare analys och arbete i linjär algebra rekommenderas starkt. Studenter som förbereder för forskarutbildning i lag, teologi, allmän ordning, stadsplanering, och andra områden bör rådgöra med programmet ordförande om lämpliga stödjande kurser.

Studenter förbereder sig för att komma in på arbetsmarknaden på examen bör överväga ytterligare arbete inom områden som ekonomi, CIS, redovisning, marknadsföring, kommunikation och tillämpad matematik.

Minst arton (18) timmar kredit mot huvud måste förtjänas på Aquinas College. Alla ES-betecknas kurs anges som krävs för större måste kompletteras med en C- eller bättre kvalitet.

Banor

 • ES211 Mikroekonomiska principer (3) BE
 • ES212 makroekonomiska principer (3) BE
 • ES311 Intermediate Microeconomics (3)
 • ES312 Intermediate Macroeconomics (3)
 • ES499 Capstone kurs i ekonomi (3) SC
 • MS151 Elementary Statistics (3) QR
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Grand Rapids, Michigan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan