Bachelor i ekonomi

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i ekonomi

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

The Bachelor i nationalekonomi är en fyraårig heltidsstudier ges på engelska.


Lobachevsky University har mer än 50 års erfarenhet av att utbilda yrkesverksamma inom ekonomi, administration, ekonomi och på senare tid, entreprenörskap berikas av en gynnsam miljö i en historisk industriella och kommersiella området, omvandlas idag till ett område med kunskap och innovation.

Instrument, färdigheter och attityder som förvärvats under studierna kommer att tillåta elever i ekonomi för att nå en sund professionell nivå, och de kommer att vara mycket eftertraktade av privata och statsägda företag och företag, små och medelstora affärsenheter, banker, försäkringsbolag och andra finansiella institutioner, alla nivåer.

Studenter examen med en examen i nationalekonomi är högt kvalificerade specialister som kombinerar både teoretiska och praktiska kunskaper inom alla områden av ekonomisk verksamhet, de är redo att utföra analytisk, forskning, rådgivning, administration och undervisning.

Undervisningen bygger på moderna metoder som kritiskt tänkande utveckling, fallstudie, kooperativ inlärning, problembaserat lärande, individuella undervisnings erfarenheter utanför klassrummet under praktikplatser och praktiska placeringar, och e-learning.

Studerande i nationalekonomi deltar aktivt i olika internationella program för akademisk rörlighet, inklusive några dubbla utbildningsprogram. Detta vittnar om den höga kvaliteten på UNN: s utbildningsprogram som erkänns av ryska och internationella akademiska världen.

Internationella studenter erbjuds två utbildningsalternativ (inriktningar), båda öppnar upp förstklassiga möjligheter till sysselsättning i hela världen: International Economics & Markets och Finans & kredit.

Specialisering i International Economics & Markets

Den internationell ekonomi och marknader stora kommer att hjälpa eleverna att utveckla en djup förståelse för de globala ekonomiska omvandlingar och internationella ekonomiska förbindelser samt förvärva praktiska färdigheter användbara för att genomföra en ekonomisk verksamhet utomlands och kunskaper i främmande språk som är särskilt viktigt i dag, när hundratals av tusentals företag runt om i världen aktivt in på utländska marknader.

Specialisering i Finans & Credit

Denna stora förbereder eleverna för yrkeslivet inom den finansiella sektorn med fokus på att säkerställa funktion och utveckling av företag i både den offentliga och den privata sektorn med hjälp av rationell organisation av den ekonomiska förvaltningen.

BA i ekonomi ger en solid grund för arbetstillfällen i:

  • Offentliga företag och privata företag
  • Ekonomiska avdelningar, kommittéer, centra i offentlig förvaltning enheter
  • Multinationella företag, joint ventures och internationella ursprungsgarantier och frivilligorganisationer
  • Banker, försäkringsbolag och andra finansiella institut
  • Universitet, läroanstalter
  • forskningsinstitutioner
  • Nationella skatte service och polis, tull och andra brottsbekämpande organ som hanterar frågor inom ekonomi och finans
  • Ideella organisationer och fonder

er

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
150,000 RUB
varje år
Information
Deadline
Locations
Ryssland - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 1, 2020
Dates
Okt. 2018
Ryssland - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juli 1, 2020