Läs den officiella beskrivningen

Hållbarhet och grön design Är inte längre en trend. Dessa begrepp har blivit en del av ditt dagliga liv och utgör en stadigt växande och viktig marknad inom arkitektur och byggnad. Vår "Environmental Design" -grad inriktar studenterna på att bli en banbrytande specialist inom hållbarhetsområdet. De upplever att man utformar hållbara byggnader och planerar "gröna" utrymmen, lär sig om genomförandet av den senaste teknologin och materialet, samt "grön" byggaccreditering och miljömedvetenhet.

Saker som utmanar mig: Hållbar design, Arkitektur, Ny teknik och "Gröna" material, inkluderande design, natur och bevarande, inspirerad för att rädda världen!

 • Förbrukningsartiklar kostar 1: a året endast (+ -R1000) ** uppskattningar
 • Kontinuerlig projektbaserad bedömning
 • Digital och tryck portfölj inlagor i 2: a och 3: e året
 • Slut år examen i december
 • Examensarbetare kan fortsätta att söka efter forskarutbildning i väntan på att de uppfyller ansökan och ingångskrav för den berörda institutionen.
 • Våra program är kvalitetssäkrade och standardiserade i alla Inscape campus nationellt.
 • Du kan anmäla sig till vår Bachelor of Design programmet vid varje campus för att slutföra din 1: a året.
 • Studenter som accepteras i viss specialisering program kan krävas för att slutföra sina årsstudierna 2: a och 3: e på en annan specialiserad Inscape campus.

Kursinformation År 1

 • Utveckla grundläggande färdigheter för att skapa designen kunniga kritiskt tänkande.
 • Utveckla grundläggande ritning färdigheter, frökällor och tillverkning medvetenhet, Digital Image Making, kommunikation,
 • Programvara och ledarskap för att skapa väl rundade designers passar för alla designbranschen.
 • Utveckla en medvetenhet om integrerade karaktär design, föra fram den unika tänkande av våra studenter.
 • Införandet av en uppskattning för Design History.
 • Om grundläggande byggstenar för kreativ problemlösning.

Kursinformation År 2 och År 3

Disciplin Särskild kunskap kommer att utvecklas genom att förstå specialdesignade broschyrer om miljödesign och genomförandet av dessa inom arkitektur, stads- och inredningsdesign. Eleverna tillämpar teori för att träna genom introduktion till grundläggande tekniska ritkonventioner, alternativa och gröna byggtekniker, platsanalys och mätningar, tekniska tjänster, energieffektiva belysning, krav på el och VVS samt hur man kommunicerar genom ritningar och specifikationer.

Eleverna tillämpar teori för att träna genom introduktion till grundläggande tekniska ritkonventioner, alternativa och gröna byggtekniker, platsanalys och mätningar, tekniska tjänster, energieffektiva belysning, krav på el och VVS samt hur man kommunicerar genom ritningar och specifikationer.

Kunskap om teorin om hållbara material, inklusive deras egenskaper och produktens tillverkningsprocess, en introduktion till nationella byggregler inom Sydafrika, och hur det här handlar om "green-star" byggaccreditering och miljömedvetenhet.

Förbättra mjukvarukunskaper och teknisk kunskap genom en introduktion till AutoCAD Basics, Photoshop Rendering och REVIT Modeling.

Studenter utvecklar en förståelse för "design design" genom medvetenhet om projektledning, planering och livscykel, genomförbarhetsstudier, omfattning av arbetshantering, uppdelningsstrukturer och tidshantering samt en förståelse av riktlinjerna och principerna för att driva en Grön design verksamhet.

Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Inscape Education Group »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum