Bachelor Economics: Finans och Kredit

Allmänt

Programbeskrivning

Vad jag kommer att lära?

Profil av "Finance och kredit" ger en bred allmän finans- och kreditutbildning och på grundval av detta, kan eleverna välja sin framtida yrke - en bank eller finansiär. I likhet med andra profiler riktning mot "Economics" börjar träning med studiet av allmänna ämnen (mänskliga, ekonomiska, matematiska). Vid 2: a och 3: e kurser börjar studiet av specialiserade finans- och kredit disciplin ( "Pengar, kreditkort, banker", "Ekonomi", "investeringar", "Skatter och beskattning", "Organisation av den kommersiella bank", "Ekonomisk förvaltning" et al.). Den 4: e årets studerande erbjuds ett brett utbud av valbara kurser som syftar till att förbättra utbildning.

När du tränar eleverna får ett brett fält för förverkligandet av kreativa och vetenskapliga förmågor. När tillverkningsavdelningar arbetar vetenskap labs, klubbar, delta i aktiviteter som gör att studenter inte bara för att ägna sig åt forskning, men också direkt bekanta sig med Saratov bankirer och finansiärer, företagsspel, för att utföra tillämpad forskning av bankmarknaden, samt i praktiken att behärska tekniken för bank verksamhet.

Vem jag kan arbeta?

Ekonomer finans- och kreditprofil, som har möjlighet att välja sin specialisering, kan arbeta i de finansiella tjänster företag av alla former av ägande, på alla nivåer av den finansiella och banksystemet i landet, statliga och kommunala myndigheter.

Finans- och kreditavdelningen och avdelningen för emittenter upprätthålla vänskapliga och affärsrelationer med de flesta av de Saratov banker och finansiella tjänster av de största företagen i Saratov och Saratov region. Processen för utbildning av studenter ges av ingått avtal om samarbete med dem, vilket ger eleverna en fullständig praxis och en möjlighet att lösa frågan om hans framtida anställning även i studietiden vid institutet.

Dessutom utexaminerade från var och en av de tre avdelningarna har möjlighet att studera en Masters, och senare i forskarskolan.

Senast uppdaterad Aug 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional ... Läs mer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional universities with further subsequent addition of the Saratov Institute of the Russian Trade and Economic University had ended in 2014. Läs mindre