Bachelor Economics: Banking

Allmänt

Programbeskrivning

Vad jag kommer att lära?

Profil av "Banking" var ursprungligen avsedd att arbeta i en bank. Redan från den 2: a året kommer du att börja förstå grunderna i bankyrket i studiet av disciplin "Pengar, kreditkort, banker". På tredje varvet av kursen professionellt orienterade discipliner expanderar kommer den att innehålla sådana saker som "investeringar", "internationella monetära och kreditrelationer", "Financial Markets", "Organisation av affärsbank" och andra. Den 4: e året bank specialisering fördjupas på grund av ett brett utbud av valbara kurser, till exempel "Bank management", "Bank marknadsföring", "Finansiell analys av affärsbank aktivitet" och många andra.

Några av de valbara kurser och valfria erbjuds eleverna är unika, upphovsrätt, och vårt universitet är den enda där du kan lära dem. Särskild uppmärksamhet ägnas åt frågan om egna läroböcker, och våra lärare är författarna till många populära läroböcker och manualer på bank, som har elever i många universitet i landet.

Vem jag kan arbeta?

Ekonomer bank kan fungera både i affärsbanker (detta är den viktigaste arbetsgivare för våra studenter), men också i den ryska centralbanken systemet. En kvalificerad bank också gärna ta ett jobb i andra finansiella institut och kreditinstitut, liksom i de finansiella avdelningar av företag av alla ekonomiska sektorer. På grund av den breda basen av ekonomisk utbildning, våra studenter är också i hög efterfrågan i ekonomiska tjänster av företag och organisationer, statliga och kommunala myndigheter.

Finans- och kreditavdelningen och avdelningen för emittenter upprätthålla vänskapliga och affärsrelationer med de flesta av Saratov banker samt filialer till utländska banker. Inlärningsprocessen studenter ges av ingått avtal om samarbete med bankerna Saratov och Saratov-regionen, vilket ger studenterna en komplett praxis och en möjlighet att lösa frågan om hans framtida anställning även i studietiden vid institutet.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional ... Läs mer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional universities with further subsequent addition of the Saratov Institute of the Russian Trade and Economic University had ended in 2014. Läs mindre