Pågående globaliseringen har ökat efterfrågan på ledarskapsutbildning med ett internationellt perspektiv. Den kompetens som krävs utöver den nödvändiga specialistkunskap: manager i morgon behöver nyckelkvalifikationer såsom internationella praktisk erfarenhet, interkulturell kompetens och mjuka färdigheter som time management, språkkunskaper, är organiserad och effektiv och vara skicklig med state-of- the-art IT-verktyg.

Dessutom utmaningar som den globala samtalshantering för personer som inte bara är mobil, flexibel och pålitlig, men också styrs av etiska principer och socialt ansvar. I vår International Business Management utbildningsprogrammet förbereder vi dig att uppfylla dessa krav.

International Business Management Kursinnehåll

International Business Management kandidatprogrammet börjar ge en solid verksamhet utbildning i de tre första terminerna, vilket lägger grunden för mer avancerade studier och praktisk erfarenhet. Därefter du gå vidare till grundläggande kurser som marknadsföring, ekonomi, personal och produktionsstyrning, som också omfattar närliggande områden såsom handels- och arbetsrätt eller ekonomi.

Senare i programmet, kan du specialisera sig genom valfria, välja från:

  • Advanced Finance
  • Avancerad Marknadsföring
  • Affärsstödsystem
  • Advanced Human Resource Management
  • Kommunikation och Media Management
  • statsvetenskap

Real-world relevans

Två tremånaders praktikplatser, en av dem utomlands, är integrerade i utbildningsprogrammet. Här kan du överföra teoretiska kunskaper, få praktisk erfarenhet och bygga ett värdefullt kontaktnät. De praktikplatser hjälper också styra din framtid akademisk och yrkeskarriär. Praktik kan fyllas i multinationella företag samt små och medelstora företag, i ditt hemland och utomlands.

I föreläsningar och seminarier, kommer du ofta har möjlighet att överföra teoretiska kunskaper genom praktisk tillämpning. Till exempel i Project Management modulen inte bara får du lära dig om metoder och verktyg för projekthantering, kommer du också att arbeta med verkliga projekt med partner i praktiska övningar. I modul entreprenörskap du kommer att utveckla en affärsplan så att du kan starta ett företag, och i företagarspelet kommer du att hantera en medelstort företag som en del av ett team.

internationell Focus

Programmet åtföljs av intensiv språkutbildning i affärsengelska och en andra valbar språk (tyska, franska, spanska eller kinesiska). Under en termin utomlands, kan du förbättra din språkkunskaper och stärka dina interkulturella färdigheter. Vi erbjuder ett brett utbud av mer än 50 partneruniversitet i 20 länder - New York, San Diego och Sydney är för närvarande de mest populära destinationerna för våra International Business Management studenter.

Mjuka färdigheter och personlig utveckling

Modernt ledarskap kräver en väl avrundad personlighet och behärskning av viktiga mjuka färdigheter. International Business Management-programmet kommer att ge dig möjlighet att förvärva färdigheter i att tala inför publik och ge presentationer, ledarskap, effektivt lagarbete och konflikthantering. Tillsammans med kurser som täcker standardprogramvara, erbjuder vi även kurser i SAP och SPSS.

Vi inser också att socialt ansvar, god förvaltning och hållbara metoder är en integrerad del av en långsiktig lönsamhet och hälsa i ett företag, och vi kommer att ge dig möjlighet att ta itu med dessa frågor i integrerade seminarier.

Curriculum

baibm01

Graduation

Efter ett framgångsrikt slutförande av treåriga program du kommer att ta examen med en Bachelor of Arts (BA).

Karriärmöjligheter för International Business Management akademiker

Det finns ett antal möjligheter för dem som söker en karriär inom den privata sektorn efter examen från EBC Hochschule. Ett alternativ är att gå ett traineeprogram i ett stort företag. Vissa akademiker föredrar att gå rakt in i en specialist avdelning, såsom marknadsföring eller finans.

Följande företag och branscher har visat sig ge särskilt attraktiva möjligheter:

  • stora multinationella företag
  • små och medelstora företag med en stark internationell närvaro
  • managementkonsulter och revisionsföretag

Vissa akademiker blir också entreprenörer och starta egna företag efter examen, till exempel, en baserad på affärsidén de utvecklat i modulen affärsplan utveckling. Start Consulting centrum vid EBC Hochschule stöder studenter och akademiker i sådana satsningar.

Ett annat alternativ är att fortsätta din akademiska utbildning med en masterutbildning, antingen omedelbart efter avslutad International Business Management-programmet, eller efter några års yrkeserfarenhet. Längre ner på linjen, är en annan möjlighet att få en doktorsexamen, särskilt om ditt mål är att ha en akademisk karriär.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från EBC Hochschule - University of Applied Sciences »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
6 terminer
Heltid
Pris
- Priset varierar något på campus
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum