Läs den officiella beskrivningen

BA Webbutveckling

&nbsp

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) erbjuder dig en top-up möjlighet för en kandidatexamen i Webbutveckling.

Om du är en AP (Academy yrke) examen i datavetenskap, Multimedia Design eller hålla liknande internationella meriter inom området webbprogrammering och medieteknik, då denna 1 ½ år top-up program kan vara av intresse för dig.

&nbsp

Är du bedriver en karriär inom webbutveckling eller e-handel?

Strukturen och make-up av programmet tydligt riktar sig till framtiden som alla inom webb-och multimedia företag anticipates.This innebär att betoningen ligger på studenterna arbetar med teknik som kommer att garantera att de kommer vara beredda att ta många olika jobb, såsom:

  • Internet Programmer (webb, html, java, perl)
  • Multimedia Programmerare
  • Systemutvecklare
  • Webmaster
  • Application Developer
  • Webbutvecklare och IT-utvecklare.
  • Ackreditering och möjligheter till vidareutbildning

The Bachelor av Web Development ger tillgång till relevanta masterprogram grad på ett antal universitet och handelshögskolor i Danmark. Bortsett från danska universitet, kommer du också ett brett utbud av möjligheter till fortsatt utbildning i andra länder, särskilt i Europa, eftersom programmet är ECTS ackrediterade. Observera att du kan bli föremål för regler om uppehållstillstånd i andra europeiska länder

&nbsp

&nbsp

Programinformation

Läroplanen och lärande målen i programmet bygger på forskning om framtida krav från webben och media industrin för personal med en bred bas i webb-och multimedia. Du får grundlig inblick i t.ex.Databaser och XML, Web Communication och nätverk
Sociologi, utvecklingsmiljöer och CMS, Interface Design och Digital estetik, Advanced Media Technologies, projektledning och säkerhet.

Syftet med programmet är att kvalificera eleverna att arbeta självständigt konstruktion och tillverkning webbapplikationer i alla storlekar.

&nbsp

&nbsp

Praktikperioden

Företaget praktik (normalt obetalda) är jämförbar med en heltidstjänst med samma krav på arbetstider, Bidrag, engagemang och flexibilitet som examen förväntar sig att hitta i hans / hennes första jobb.

Målen och målen för praktikperioden bestäms av student och två handledare (en från Campus Roskilde och en från företaget).

Praktikperioden avslutas med en utvärdering baserad på en skriftlig rapport som gjorts av studerande och en utvärdering system görs av företaget.

&nbsp


The Bachelor Projektet

Projektet kommer att ta de centrala frågorna i utbildningen som sin utgångspunkt och kan innehålla element från praktik. Problemet redogörelse för projektet utarbetats av studenten, gärna i samarbete med ett företag.

Projektets problemformuleringen måste godkännas av Campus Roskilde.

Se 4 fler kurser från Roskilde Business College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 terminer
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum