Läs den officiella beskrivningen

BA i International Business och samhällsvetenskap

&nbsp

Bortsett från nackdelarna medför globalisering också ett flertal fördelar. Bland annat erbjuder nya aspekter i ett internationellt ekonomiskt område, fokuserar, uppmuntrar nytänkande och agera. Universitetet Rhein-Waal vill förmedla till grund för denna nya standard.

&nbsp

Det är syftet med vårt universitet att förmedla till studenterna vid examen kursen "International Business och samhällsvetenskap" inte bara teknik för att förstå ekonomiska sammanhang, men också att visa integrerande ramen för vetenskap, teknik och handel i olika internationella kulturer. På grund av nya seder och moral och enskilda juridiska uppfattningar, olika länder har också sin egen uppfattning om hur man hanterar förhandlingar, hur man motiverar anställda eller hur ledningen i ett företag i samarbete med institutioner är tänkt.En medelt denna bakgrund har allt detta ses i ljuset av den ökande betydelsen av internationella organisationer.

&nbsp

Redan i de första tre terminerna av den grundläggande studien kursen "International Business and Social Sciences", erbjuder universitetet Rhein-Waal föreläsningar och handledning, som intill transporterande innehållet i analytiska instrument som economathematics, statistiska metoder eller företagsnamn bokföring och kontroll, också överväga olika kulturella vyer, som till exempel i de ämnen "International kultur och ekonomi", "International Labour Market Policy", "International Marketing", "International Environmental Law", "International Business Law" samt i "Media Law", "Social Politik "eller" Ledarskap och personal Management ".

Se 12 fler kurser från Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum