Ba i idrott ekonomi

Link Campus University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba i idrott ekonomi

Link Campus University

SAMMANHANG

Länk Campus University, Med sitt forskningscenter IDEMS har alltid varit intresserad av dynamiken i idrottsområdet, med 2% av BNP EU: s totala sysselsättning och totala intäkter från kvarvarande sport av 7,3 miljoner enheter, är då en viktig del av ett lands ekonomi .

Verksamma i ett globalt sammanhang, där sporten är inte bara en rätt på den person, utan också en social och ekonomiskt fenomen av största vikt, synen på dynamiken i idrott kräver professionalism i allt högre grad beredda att hantera komplexiteten i sektorn och för att möta marknadens behov utan att ändra friska idrottens värderingar. Så, nu chef för idrott måste inte bara ha den kompetens som krävs, men också lära om specificiteten av en sektor som bibehåller sina egenheter: en chef genetiskt utformad på sport verksamhet och inte bara "lånat" till sporten.

UPPGIFTER OM KURSEN

Den Bachelor och masterkurser i nationalekonomi läggning "'Sport' ' kan bilda proffs som kan driva inom ramen för nationella och internationella idrotts. Utbildning integrerar studiet av ekonomin fundamenta med förvärv av särskild kompetens inom idrotten Industri förvaltning, att ge de studerande med olika tolkningar (politiska, ekonomiska och strategiska, juridiska, filosofiska och sociologiska) är nödvändiga för en förståelse av sport affärer.

Läroplanen är berikas av möten med personal, deltagande i projekt av organisationen och förvaltningen av sportevenemang och affärsspel tema. På sommaren kommer studenterna att få möjlighet att delta i sommarskolan vid University of Cambridge.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan