Ba i handeln management

bbw University of Applied Sciences

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba i handeln management

bbw University of Applied Sciences

BA i Trade Management

Den kommersiella sektorn är i ett tillstånd av ständig omvandling och ökad konkurrens. Ständigt förkorta innovationscykler kräver ett flexibelt produktutbud. Den bbw University of Applied Sciences med internationellt erkända Bachelor of Arts examen i Trade Management, ger möjlighet att kombinera grundad kunskap med näringslivet och praktisk erfarenhet för att kvalificera sig för krävande positioner, exempelvis som en avdelningschef, som butikschef eller platschef, eller för marknadsföring, styrning, personal, inköp eller logistik. Du kommer att guidas genom allt innehåll som krävs för modern kommersiell förvaltning, inklusive internationell strategisk upphandling, effektiv styrning och Enterprise Resource Planning, marknadsföring och kundrelationer förvaltning.

Kurs Konceptet samordnas med och utvärderas av HBB Handelsverband Berlin-Brandenburg e. V.


Struktur

Längd heltid:
3 år, det vill säga sex terminer eller 1.800 timmar
För heltidskurser ca.. 6 veckor semester per år ingår.
Kurs timmar: 8:30 - 05:30

Deltid / extra arbets kurs:
4 år, det vill säga 8 terminer eller 1.800 timmar
Den deltid program, för studenter också närvarande används / yrkesutbildning, sker två kvällar i veckan från 6:00 till 09:15 och på två lördagar i månaden från 8:30 till 03:45.

Kurs börjar:
Den heltid Kursen inleds den 1 april och 1 oktober varje år, medan deltids programmet börjar 1 mars och September 1.

Under det första året av programmet, Grundstudier ger en grundläggande kompetensbas samt de grundläggande principerna för ekonomi, juridik och affärsengelska. Här ligger fokus läggs på orientering, teorin om kognition och personlig utveckling, så att orientering och optimal studiemetoder snabbt uppnås.

De särskilda studier består av ett särskilt fokus på branschen. Till skillnad från andra kurser hittills, innehållet i denna kurs fokuserar mer på yrkesområdet och orientering på branschen. De specialiserade Kursen kompletteras med delprojekt, branschrelaterade projektarbete i företag och avslutas med en termin examensarbete.

De projektbaserade Applied studier hålla jämna steg med den ökande internationaliseringen. Föreläsningarna är delvis hålls på engelska och varje avslutas med fallstudier. Ansökan-baserade läroplan avrundas med nuvarande förvaltnings teman som rör internationell verksamhet och ledning samt etiska frågor. Alla prov är i ackompanjemang till kursen och bedömts i enlighet med ECTS (European Credit Transfer System). Kandidatprogrammet avslutas med en företagsrelaterade Examensarbete, som i idealfallet bör följa upp konsult arbete som skall utföras under Fördjupningskurs.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 4 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
16,920 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan