Läs den officiella beskrivningen

BA Fritid Förvaltning

&nbsp

Vill du göra karriär inom event, turism, sport eller fritid?

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) erbjuder dig en Kandidatprogram i Leisure Management.

The Bachelor of Leisure Management är ett unikt program som syftar till händelsen, turism, sport-och gästfrihet. Programmet öppnar en dörr till en spännande värld och du kommer att uppleva en studiemiljö fokuserad på dina behov. Ingår i 3 ½-årig kandidat-examen kommer att vara en 6-månaders praktik.

&nbsp


Generalist eller specialist?

Det Kandidatprogram i Leisure Management ger dig möjlighet att antingen en bred studie av de olika typer av fritids verksamhet, eller specialisering inom ett visst område i nöjesindustrin.

Under programmet kan du välja mellan följande inriktningar:

  • Fritid Management (generalist)
  • Tourism Management
  • Sports Management
  • Event Management

Du uppnår en viss specialisering genom dina valbara, ditt val av företag för praktik, och ditt val av ämne för den slutliga examensarbetet. Du gör dessa val ungefär halvvägs genom programmet, vilket ger dig stora möjligheter att lära känna programmet och de olika ämnesområden, innan du väljer din specialisering.

&nbsp

&nbsp

Fritid Ekonomi

&nbsp

Vi lever i en värld där fritiden är mer än bara ledighet. Alltmer vill vi glädje och äventyr istället för att bara koppla av och "ledighet". Höja värdet på varor genom drömmar, löften och positiva associationer har blivit avgörande för framgången för en produkt. Som ett resultat fritids ekonomin växer mer än någon annan sektor i världen. Och behovet av kompetenta ledare och medarbetare går bara en väg - och det är upp!

&nbsp

&nbsp

Den nöjesindustrin

&nbsp

Det finns en ökande efterfrågan på kvalitetsarbetet fritidsaktiviteter i form av semester, sportevenemang, konserter, teater och opera föreställningar, konstutställningar, nöjesparker och shopping. Den slutliga framgången av en produkt eller tjänst bestäms av mängden av spänning och glädje i samband med dess användning eller konsumtion. Behovet av kompetenta arbetsgivare och arbetstagare är brådskande.

&nbsp

&nbsp

Programmet - Efter examen

&nbsp

The Bachelor of Leisure Management är en teoretisk och praktisk examen. Dess syfte är att möjliggöra för studenter att få en teoretisk och praktisk grund för att utföra olika affärsområden jobb i nöjesindustrin på både nationell och internationell nivå.Syftet med kursen är att utbilda ungkarlar i Fritid Förvaltning som kan utföra uppgifter i anslutning till evenemang, turism, sport eller gästfrihet på marknaden, oberoende och professionellt - med fokus på små och medelstora företag och särskilt när det gäller internationella business-to-business sales.The programmet syftar till att säkerställa akademiker direkt inträde professionell Bachelor of Leisure förvaltning livet i jobb som projektledare, Event Arrangör, Event Koordinator, Sport och fritid Manager, samt mer traditionella jobb inom fritid, ger evenemang, sport, gästfrihet underhållning, etc.The Bachelor of Leisure ITS akademiker med en förståelse för de särskilda aspekter på fritid industrin och färdigheter för att hantera uppgifter inom marknadsföring, management och ekonomi inom nöjesindustrin.Under hela programmet betonar vi vikten av att kombinera teoretiska och praktiska färdigheter.

&nbsp

&nbsp

Vad är speciellt med detta program?

&nbsp

Verksamheten i nöjesindustrin i ett integrerat examen med en praktisk / teoretisk ansats.

&nbsp

Fullbordandet av projekt som rör marknadsföring och ekonomi på fritiden området. Du lär dig teorin när vi testade den i praktiken under den 6: e terminen. Du kommer att tilldelas en eller flera driftställen under dina studier.

&nbsp

Upplevelsen av en intim studiemiljö där studenterna arbetar nära tillsammans och med en personal som alltid är där för dig.

&nbsp

Engelska som språk i kommunikationen från dag ett, vilket ger en internationell studiemiljö.

&nbsp

Problemlösning blir din specialitet, baserat på gedigen akademisk, praktiska och språkliga erfarenhet. Du kommer att vara en tillgång i morgondagens arbetsmarknad.

&nbsp

Du kommer att vara i en studiemiljö som omfattar mångfald, klarhet, energi och intimitet alla på samma gång.

&nbsp

Det kommer att finnas massor av möjligheter att träffa studenter som gör andra grader genom sociala aktiviteter och tvärvetenskaplig utbildning.

&nbsp

&nbsp

Programinformation

&nbsp

Under programmet kommer du lära dig att utveckla och lansera aktivitet projekt. Du får både praktiska och teoretiska insikter i variousaspects på fritids industrin, samt färdigheter inom marknadsföring, management och economics.Early under programmet kommer du vara ansluten till ett eller flera företag.I den sjätte terminen kommer du sedan skriva in en praktikplats för en halv year.The Programmet avslutas med ett examensarbete projekt. Projektet innebär en omfattande skriftlig uppgift som du måste visa upp orally.Teaching växlar mellan föreläsningar och projekt grupparbeten och vi inkluderar en bred variation av olika pedagogiska aktiviteter som event-planering, verkliga projekt och samverkan med företag och organisationer i fritidssektorn branschen.

&nbsp

&nbsp

Praktikperioden

&nbsp

Företaget praktik (normalt obetalda) är jämförbar med en heltidstjänst med samma krav på arbetstider, Bidrag, engagemang och flexibilitet, som examen förväntar sig att hitta i hans eller hennes första job.The mål och de mål av praktik kommer att beslutas av den studerande och två handledare (en från Campus Roskilde och en från företaget).Praktikperioden avslutas med en bedömning grundad på en skriftlig rapport som utarbetats av den studerande och en utvärdering som görs av företaget.

Se 4 fler kurser från Roskilde Business College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
7 terminer
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum