Read the Official Description

Detta är en allmän grundexamen i marknadsföring, för dem som ser sin framtida karriär inom marknadsföring, men inte i detta skede, vill specialisera sig ytterligare. Våra grader i marknadsföring har ett gemensamt första år som låter dig uppleva alla de viktigaste områdena inom marknadsföring innan du fi nalise din examen för att matcha din karriär val. Vi tillhandahålla relevanta undantag från Institutet för direkt och digital marknadsföring (IDM) och syftar till att ge undantag från andra yrkesorganisationer, inklusive Chartered Institute of Marketing (CIM).

Marknadschefer är ansvariga för att besluta vilka produkter att sälja till vem, för vilket pris, var, när och hur. De måste ställa in och nå försäljningsmålen, och säkerställa pro fi ts och återkommande kunder. Som sådan, är marknadsföring anses av många vara en av de mest stimulerande och tillfredsställande karriär, och denna kurs ger dig möjlighet att utveckla de kunskaper och färdigheter som behövs för att driva en sådan karriär.

Kursens innehåll

Modulerna du studerar kommer att utveckla din förståelse för de teoretiska och praktiska aspekter av alla områden av marknadsföring.

Förutom ämneskunskaper, under hela kursen kommer du att utveckla överförbara färdigheter som krävs för en karriär inom marknadsföring. Kanske mer än i något annat område av verksamhet du behöver för att kunna arbeta effektivt i team, lösa problem, utveckla kritiskt och kreativt tänkande, och presentera dina idéer övertygande.

Undervisningsmetoder fokuserar på aktiv studenternas lärande genom seminarier, workshops, problembaserat och blandat lärande (inklusive grupparbete i år 1 och 2) som syftar till att engagera intresse.

bedömningsmetoder kan innefatta essäer, rapporter, presentationer, fallstudier, videor, podcaster och affischer, samt tidsbegränsad i klassen tester och prov.

Ämnen studie

Följande ämnen är ett tecken på vad du kommer att studera på den här kursen.

År 1 (Credit Nivå 4)

Ämnen av studien är:

 • Affärs praxis för marknadsföring
 • Köparen Beteende
 • Global Business Environment
 • Marknadsföringsprinciper

Du kommer också att ha möjlighet att ta en alternativ modul som breddar dina kunskaper eller hjälper dig att få mer djupgående kunskap om din specialistområde. Din tillvalsmodul kan vara ett främmande språk.

År 2 (Credit Level 5)

Ämnen av studien är:

 • Affärs praxis för marknadsföring
 • Marketing Metrics
 • Marketing Research
 • Produkt- och varumärkeshantering

Plus två alternativ från: Distribution och Retail, etik och socialt ansvar i marknadsföring, marknadsföring B2B, Marketing Services, sport marknadsföring eller andra delar av verksamheten, inklusive språk.

Yrkeserfarenhet eller studier utomlands år

Mellan år 2 och 3 kan du göra en ettårig affärs placering. Tidigare studenter har slutfört placeringar i en mängd olika små och prestigefyllda organisationer, bland annat British Airways, Disney Storbritannien och Heinz. Alternativt kan du studera utomlands vid ett av våra partnerinstitutioner.

År 3 (Credit Nivå 6)

Ämnen av studien är:

 • Global strategisk ledning
 • Marknadskommunikation
 • Marketing Management
 • Marknadsföring planering och strategi

Plus två alternativ från: Destination, kultur- och Heritage marknadsföring, Doktorsavhandling, interaktiv och digital marknadsföring, Global Marketing Management, New Product Development eller andra affärsområden, inklusive språk.

westminster valfria

Som en del av din kurs du kan ta valbara moduler. Valfria är en spännande möjlighet att bredda din erfarenhet på universitetet och att skaffa sig färdigheter och kunskaper som kommer att bidra till att göra dig mer anställningsbara.

International Foundation kurs

Vi samarbetar med Kaplan International College London för att ge grundkurser för internationella studenter som inte uppfyller vår kandidatexamen behörighet.

Program taught in:
Engelska
University of Westminster, Westminster Business School
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Full-time
Pris
9,250 GBP
Hem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum