Läs den officiella beskrivningen

BA Financial Services Degree (Final Year Entry) Honours

Kursstart: Induktion från oktober 2013; EU och internationella studerande orientering från September 2013


Januari 2013 kursstart: Induktions vecka från den 23 januari 2013, Internationell student orientering från 22 januari 2013

Kursen bygger på din bakgrund inom finansiella tjänster, med en kärnmodul i frågor om att leverera finansiella tjänster i sitt sammanhang, utforska verkliga, regulatoriska och etiska frågor. Ytterligare två moduler utforska teori och praktik för finansiell dataanalys och de metoder marknadsförings anställda inom sektorn.


Varför välja den här kursen?


Skräddarsydd engelska och lärande supportklasser kommer att ges för att stödja dig under dina studier, inbäddade på lämpliga ställen i hela schemat och i samband med schemat examination.


Stöd kommer att ges för att utveckla både skriven och talad engelska för internationella studenter, och bidra till att utveckla förtroendet för uppsatsskrivning och studieteknik.


Den inbyggda stödet kommer att innehålla workshops om hur man:


• Använd engelska effektivt i dina studier

• Utveckla effektiva affärsskrivkunskaper

• Kommunicera mer skickligt i både tal och skrift

• Lär dig oberoende

• Hitta och värdera information.


Vem är denna kurs för?


Det är för dem som har en bakgrund inom finansiella tjänster från Storbritannien och utomlands. Detta omfattar studenter:


• Med verksamhet stiftelse grader och HNDs för finansiella tjänster

• Vem har slutfört två år av en examen vid en annan institution, inklusive undersökning av finansiella tjänster, finans och ekonomi

• Med tvååriga bevis eller andra behörighetsbevis från utanför Storbritannien, inklusive en grund i finansiella tjänster, finans och ekonomi.Avgifter


UK / EU studenter är £ 9000.

Internationella studenter är £ 10,400.


Behörighet

Kursen har utformats för studenter från HND Financial Services med Merit profil. Studenter med andra HND eller motsvarande kvalifikationer kommer att övervägas för antagning, under förutsättning att de har minst 15 högskolepoäng i nationalekonomi.


Internationella behörighet

Vi accepterar motsvarigheten till över från en erkänd utländsk examen.Krav engelska


Du måste ha kunskaper i engelska språket och vi kräver normalt Grade C GCSE eller motsvarande kompetens. De vanligaste engelska Språkkrav för internationella studenter är IELTS 6,0 (med minst 5,5 i alla fyra komponenter) eller TOEFL internetbaserat 72 (med åtminstone 17 på att lyssna och skriva, 20 i tal och 18 i läsning).


Middlesex erbjuder också en Intensiv Academic kurs (pre-sessionerna) som sträcker sig från 5-17 veckor beroende på din nivå i engelska. Framgångsrikt genomförd kurs skulle möta engelska förkunskapskrav.

Program undervisas på:
Engelska

Se 45 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum