Ba företagsledning (spanska) utmärkelser

Middlesex University London

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba företagsledning (spanska) utmärkelser

Middlesex University London

BA Business Management (spanska) Honours

Kursstart: Induktion från oktober 2013; EU och internationella studerande orientering från September 2013


Kursen ges under förutsättning att validering


Vår BA Business Management (spanska) Kursen är utformad för att ge dig de kunskaper och färdigheter för att bygga en framgångsrik förvaltning karriär inom ett brett spektrum av företag, statliga och tredje sektorns organisationer. Förutom att studera teorin som ligger till grund för moderna affärsmässiga principer, kommer du också utveckla din praktiska, analytiska och beslutsfattande färdigheter.


Det första året har utformats för att ge dig en bred förståelse av de centrala affärsfunktioner, vilket ger grunden för att bygga din fackspråk expertis. Med 329 miljoner infödda talare, spanska rankas som världens näst språk vilket innebär att denna språk väg ger en utmärkt grund för att bygga en internationell verksamhet karriär. Du behöver inte ens ha tidigare erfarenhet av språket som du har möjlighet att studera vid nybörjare, medel eller avancerad nivå. Dessutom kan du ytterligare förbättra din attraktionskraft för potentiella arbetsgivare genom att utföra en praktik eller ett år av din kurs i ett spansktalande land.


"Företagen alltmer söker akademiker som har en global medvetenhet, i synnerhet de som har initiativet att studera utomlands som en del av sitt lärande" Rådet för industri och högre utbildning (CIHE), 2008 Professional erkännande Denna kurs är erkänd av Chartered Management Institute ( CMI) och på ett framgångsrikt slutförande av kursen kommer du att vara en associerad medlem i CMI. När du har fått relevant arbetslivserfarenhet kan du uppgradera till en fullvärdig medlem.


Professionella nätverk på Middlesex kan vi erbjuda dig ett växande alumninätverk som ansluter företag och förvaltning studenter med tidigare studenter som har gått på att etablera framgångsrika karriärer.Avgifter


UK / EU studenter £ 9.000 per år av heltidsstudier
Internationella studenter £ 10.400 per år av heltidsstudier Observera att det tillkommer inga extra avgifter att betala om du väljer att ta ett år lång praktik mellan år två och tre.


Behörighet


Vi gör normalt anbud på minst 260 UCAS tariffära poäng, plus GCSE Maths och engelska språket vid klass C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced Progression Diplom på motsvarande taxa. Tillgång till HE - Pass. Ansökningar från kandidater utan formella kvalifikationer är välkomna.


Internationella behörighet


Vi accepterar motsvarande brittiska behörighet från en erkänd utländsk examen.Krav engelska


Du måste ha kunskaper i engelska språket och vi kräver normalt Grade C GCSE eller motsvarande kompetens. De vanligaste engelska Språkkrav för internationella studenter är IELTS 6,0 (med minst 5,5 i alla fyra komponenter) eller TOEFL internetbaserat 72 (med åtminstone 17 på att lyssna och skriva, 20 i tal och 18 i läsning).


Middlesex erbjuder också en Intensiv Academic kurs (pre-sessionerna) som sträcker sig från 5-17 veckor beroende på din nivå i engelska. Framgångsrikt genomförd kurs skulle möta engelska förkunskapskrav.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
9,000 GBP
- UK / EU
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan