Läs den officiella beskrivningen

BA Företagsledning (Human Resource) (Final Year Entry) Honours

Kursstart: Induktion från oktober 2013; Internationell student orientering från september 2013

Utformade för att bygga på din befintliga HR-baserad grund grad eller HND examen, kommer detta en ettårig utbildning ger dig de kunskaper och färdigheter för att bygga en framgångsrik förvaltning karriär inom ett brett spektrum av företag, statliga eller tredje organisationer. Förutom att studera teorin som ligger till grund för moderna affärsmässiga principer, kommer du att utforska några av de juridiska och etiska utmaningar som HR-proffs hantera på uppdrag av deras organisationer.


Inte bara kommer du täcka Ledarskap och Strategic Management, kommer du att ha möjlighet att välja från ett utbud av innovativa HR fokuserat valfria moduler inklusive möjligheten att genomföra en praktikplats eller forskningsprojektet.


Yrkesmässigt erkännande

Denna kurs är erkänd av Chartered Management Institute (CMI) och på ett framgångsrikt slutförande av kursen kommer du att vara en associerad medlem i CMI. När du har fått relevant arbetslivserfarenhet kan du uppgradera och bli fullvärdig medlem.


Professionella nätverk På Middlesex kan vi erbjuda dig ett växande alumninätverk som ansluter företag och förvaltning studenter med tidigare studenter som har gått på att etablera framgångsrika karriär.


Avgifter


UK / EU-studenter: £ 9.000 per år Internationella studenter: £ 10.400 per år


Standardbehörighet

Denna kurs är utformad för studenter som redan har 240 högskolepoäng, varav 100 på nivå fyra, och som har uppfyllt lärandemålen och kursplan kraven i deras kurs. Till exempel:


    • En human resursbaserad grund examen

    • En human resursbaserad HNDs

    • De första två åren av ett treårigt civilekonomexamen från en annan institution.


 
Internationella behörighet

Vi accepterar motsvarigheten till över från en erkänd utländsk examen.

Engelska språkkrav Du måste ha kunskaper i engelska språket och vi kräver normalt Grade C GCSE eller likvärdiga kvalifikationer. De vanligaste engelska Språkkrav för internationella studenter är IELTS 6,0 (med minst 5,5 i alla fyra komponenter) eller TOEFL internetbaserat 72 (med åtminstone 17 på att lyssna och skriva, 20 i tal och 18 i läsning).


Middlesex erbjuder också en Intensiv Academic kurs (pre-sessionerna) som sträcker sig från 5-17 veckor beroende på din nivå i engelska. Framgångsrikt genomförd kurs skulle möta engelska förkunskapskrav.

Program undervisas på:
Engelska

Se 45 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 år
Pris
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum