Läs den officiella beskrivningen

Business Management (Ekonomi) (Final Year Entry), BA Honours

Kursstart: Induktion från oktober 2013; Internationell student orientering från september 2013

Utformade för att bygga på din befintliga finansbaserad stiftelse examen eller HND examen, kommer detta en ettårig utbildning ger dig de kunskaper och färdigheter för att bygga en framgångsrik förvaltning karriär inom ett brett spektrum av företag, statliga och tredje sektorns organisationer. Förutom att studera teorin som ligger till grund för moderna affärsmässiga principer, kommer du också utveckla din praktiska, analytiska och beslutsfattande färdigheter inom ramen för finansiella transaktioner.


Inte bara kommer du täcka Strategic Management, Business Finance och Bokslutskommuniké Analys, kommer du att ha möjlighet att utforska antingen bolagsstyrning eller Business Start-up, beroende på dina framtida karriärmål.


Yrkesmässigt erkännande Denna kurs är erkänd av Chartered Management Institute (CMI) och på ett framgångsrikt slutförande kommer du att vara en associerad medlem i CMI. När du har fått relevant arbetslivserfarenhet kan du uppgradera och bli fullvärdig medlem.
Professionella nätverk på Middlesex kan vi erbjuda dig ett växande alumninätverk som ansluter näringsliv och förvaltning studenter med tidigare studenter som har gått på att bygga framgångsrika karriärer inom ett brett spektrum av branscher.


Avgifter


UK / EU-studenter: £ 9.000 per år.

Internationella studenter: £ 10.400 per år.Behörighet


Standardförkunskapskrav Denna kurs är utformad för studenter som redan har 240 högskolepoäng, varav 100 på nivå fyra, och som har uppfyllt lärandemålen och kursplan kraven i deras kurs. Till exempel:


    • Ett finansiellt baserad grund examen

    • Ett finansiellt baserad HNDs

    • De första två åren av ett treårigt civilekonomexamen från en annan institution.


Internationella förkunskapskrav Vi accepterar motsvarigheten till över från en erkänd utländsk examen, för att ta reda på mer om kraven från ditt land, se ytterligare information i enlighet med stöd i ditt land. Likvärdigheten kvalifikationer utanför Storbritannien kommer att bestämmas i enlighet med NARIC riktlinjer.


Krav engelska

Du måste ha kunskaper i engelska språket och vi kräver normalt Grade C GCSE eller motsvarande kompetens. De vanligaste engelska Språkkrav för internationella studenter är IELTS 6,0 (med minst 5,5 i alla fyra komponenter) eller TOEFL internetbaserat 72 (med åtminstone 17 på att lyssna och skriva, 20 i tal och 18 i läsning).


Middlesex erbjuder också en Intensiv Academic kurs (pre-sessionerna) som sträcker sig från 5-17 veckor beroende på din nivå i engelska. Framgångsrikt genomförd kurs skulle möta engelska förkunskapskrav.

Program undervisas på:
Engelska

Se 45 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 år
Pris
9,000 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum