Läs den officiella beskrivningen

BA Sports Företagsledning

Man räknar med att de olympiska spelen 2012 och den olympiska arvet vidare kommer att mobilisera Storbritanniens entusiasm för idrott, och har potential att avsevärt öka deltagandet på alla nivåer och medaljen framgång för våra elitidrottare. Syftet med dessa program är att omfamna denna entusiasm och producera effektiva sport chefer att arbeta som operativa chefer inom sportbranschen.


Att studera vid Hartpury

Eleverna kommer att göra en blandning av akademisk och bransch fokuserad lärande innefattande en kärna kunskapsbas företagsledning. Detta kompletteras med tillämpad kompetens inom en rad idrottsgrenar som uppfyller företagens behov yrkesverksamma inom idrottssektorn.

BA (Hons) examen syftar till att ge dig med starka akademiska kunskaper som kan tillämpas på din valda karriär eller leder dig till ytterligare akademiska studier. Stiftelsen grad är en yrkes fokuserat program som hjälper dig att komma in i arbetslivet eller ger dig möjlighet att utvecklas vidare till BA (Hons) program som kommer att ta ytterligare ett års studier.

De olika erfarenheter av lärande som omfattar föreläsningar, exkursioner, seminarier, workshops och en åtta veckors praktik möjlighet. Du kommer att bedömas genom skriftliga prov, flervalsfrågor, praktiska bedömningar, muntliga prov, inlämningsuppgifter och seminariepresentationer.


Studieområden

Nivå 1

  • Rena affärsprinciper
  • Applied Sports Science
  • Idrott och fysisk aktivitet utveckling

Nivå 2

  • Applied affärsprinciper
  • marknadsföring
  • Principer för Sports Management

Nivå 3

  • Sport Industry
  • Applied Sports Management
  • Yrkes Business Experience varav åtta veckor praktik

Programöversikt

UCAS kod

BA (Hons) - NCF6 A
FDA - NC26 A

Programlängd

BA (Hons) - tre år på heltid
FDA - två år på heltid

Arbetslivserfarenhet möjlighet

Ja, fyra veckor för både BA (Hons) och FDA

Lediga

Akademiker kan ta upp operativa roller inom idrottssektorn. Alternativa karriärer inkluderar program hantera sport utveckling, service och faciliteter

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Hartpury College, University of West England »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum