Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för Engelska avdelningen på Park University är att ingjuta i sina elever kritiska metoder i läsning, skrivning och tänka för att främja kreativa och humanistiska reaktioner på litteratur, liv och intellektuell strävan.

Oavsett vad deras professionella mål, eleverna i vår engelska utbildningsprogrammet njuta av en givande grundutbildning läroplan som presenterar ett brett spektrum av karriärmöjligheter efter examen. En examen i engelska betonar utvecklingen av analytiska läsning och resonemang färdigheter och välta användning av muntliga och skriftliga språk. Men på Park University, den engelska examen betonar också ett globalt, mångkulturell inriktning. Det utrustar därför studenterna en förståelse för en av de viktigaste kulturella artefakter av den mänskliga erfarenheten-litteratur-och ingjuter en förståelse för historia och kultur av olika samhällen runt om i världen. En sådan förståelse stöder Park kärnvärde engagemang för att skapa gemenskap mellan alla människor i världen. Gå med oss!

Eleverna kan bara driva en engelsk kandidatexamen i Parkville, Mo genom 16-veckors program; är dock en engelsk minderårig antingen tillgängliga ansikte mot ansikte eller på nätet.

Engelska majors kan koncentrera sig på endera av två program: litteratur eller skrivande. Båda programmen uppmuntra studenter att utforska många aspekter av den mänskliga naturen och kulturen genom studier av litteratur och utveckla förståelse och skicklig användning av språket. Båda koncentrationer hjälpa eleverna att förvärva de kunskaper, analytisk förmåga och skrivförmågan som behövs av dessa yrkesgrupper som författare, redaktörer, lärare, företagsledare och jurister.

Studenter som tjänar en Bachelor of Arts examen i engelska från Park University etablera en stark bakgrund inom skrivande och analytisk förmåga som förbereder dem för många karriärmöjligheter inom en rad olika områden, bland annat: - Skriva och kreativt skrivande för böcker, pjäser, skript och media - Redigering - Undervisning - Ledning / administration

Denna grad kräver minst 122 totala kredit timmar att ta examen.

KRAV

  • 42 timmar - 2,0 Kumulativ GPA
Program undervisas på:
Engelska

Se 38 fler kurser från Park University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum