Ba ekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

Kandidatexamen i ekonomi (BA)

"Må du leva i intressanta tider!" - Sägs vara en urgammal kinesisk förbannelse.

Dessa verkligen verkar vara intressanta tider på sig att studera ekonomi. De studenter i dag har upptäckt sig att leva i en ganska turbulent ekonomiska landskapet, minst sagt. Vad bra, det politiska ledarskapet och väljarna, och även ekonomer i viss utsträckning, verkar ha problem med att komma överens om vad man ska göra åt detta.

Här på University of Denver studenter i nationalekonomi syftar till att förstå hur sociala apparat som styr produktionen och distributionen av varor och tjänster fungerar. Studenter undersöka orsakerna till den ekonomiska tillväxt och utveckling, både inom och mellan länder, och undersöka de sociala konsekvenserna. De studerar ämnen som tillgänglighet och konsekvenserna av regeringens politiska alternativ, förhållandet mellan de finansiella marknaderna till ekonomin, effekterna av den tilltagande globaliseringen av den ekonomiska verksamheten, eller interaktionen av ekonomin med både den fysiska och den sociala miljön. De studerar också hur den ekonomiska teorier har utvecklats över tiden för att ta itu med dessa olika ämnen.

Den stora unika med vårt program beror på det faktum att vår fakultet har en något bredare syn på vad ekonomi är på väg än vad som finns i den genomsnittliga Economics programmet i USA Vi presenterar alternativa perspektiv på den historiska och nutida relevans vårt material . Våra kursplaner uppmuntra eleverna att inte ta i mottagen kunskap sanningen utan att undersöka det och ifrågasätta det.

Vi ser ekonomin som en del av ett komplext samhälle, så vi känner att förstå de delar av samhället som rör ekonomi, eleverna måste förstå något om de andra elementen också. Relaterade fördelar till följd av vår strategi är att det minskar "torrhet" Ekonomi ofta upplevs av studenterna och att det lämpar sig ganska lätt att understryka hur viktigt det är att skriva. I själva verket, theDepartment stoltserar på det faktum att vi betonar inlämningsuppgifter och kritiskt tänkande i vår bedömning av studenternas prestationer. Vi anser också vår användning av primärkällor och större läsuppgifter än man finner i den typiska USEconomics läroplanen att vara stora fördelar för våra studenter.

Studien of Economics ger studenterna den kunskap som krävs för att vara en stark medborgar deltagare i ekonomiska frågor. Ekonomi majors är förberedda för en mängd olika yrken inom förvaltning, näringsliv, ekonomi, politik och utbildning. Det är också en idealisk dur för studenter som planerar att bedriva högre grad i lag, en verksamhet eller internationella studier. I själva verket kan de typer av skrivande och matematiska färdigheter som en student kan förvärva i vårt program visa sig vara mycket värdefull för en examen, oavsett vilken väg han eller hon kan följa.

Senast uppdaterad Aug 2015

Om skolan

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few mile ... Läs mer

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few miles south of downtown Denver, is home to more than 11,500 students hailing from all regions of the United States and 83 other countries. Läs mindre