Läs den officiella beskrivningen

BA Business Management (Finance) Honours

Kursstart: Induktion från oktober 2013; Internationell student orientering från september 2013

Vår BA Business Management (Finance) Kursen är utformad för att ge dig de kunskaper och färdigheter för att bygga en framgångsrik förvaltning karriär inom ett brett spektrum av företag, statliga och tredje sektorns organisationer. Förutom att studera teorin som ligger till grund för moderna affärsmässiga principer, kommer du också utveckla din praktiska, analytiska och beslutsfattande färdigheter.


Det första året har utformats för att ge dig en bred förståelse av de centrala affärsfunktioner, vilket ger grunden för att bygga din specialist ekonomisk förvaltning expertis. Med fokus på aspekter av den ekonomiska förvaltningen från det andra året; du kommer att få en förståelse för den centrala roll som en sund ekonomisk förvaltning spelar i framgången för alla företag och organisationer. Du kommer att utsättas för ett brett utbud av finansiella funktioner, inklusive affärs målstyrning, planering, styrning och övervakning av finansiella resurser. Du får lära dig hur finansiella verktyg och metoder hjälper organisationer att effektivt utnyttja sina resurser för att lyckas.


Yrkesmässigt erkännande Denna kurs är erkänd av Chartered Management Institute (CMI) och på ett framgångsrikt slutförande av kursen kommer du att vara en associerad medlem i CMI. När du har fått relevant arbetslivserfarenhet kan du uppgradera till en fullvärdig medlem.


Professionella nätverk på Middlesex kan vi erbjuda dig ett växande alumninätverk som ansluter företag och förvaltning studenter med tidigare studenter som har gått på att etablera framgångsrika karriärer.


Avgifter


UK / ecu studenter £ 9.000 per år av heltidsstudier


Internationella studenter £ 10.400 per år av heltidsstudier Observera att det tillkommer inga extra avgifter att betala om du väljer att ta ett år lång praktik mellan år två och tre.Behörighet


Vi gör normalt anbud på minst 260 LUCAS tull poäng, plus GCSE Maths och engelska språket vid klass C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced Progression Diplom på motsvarande taxa. Tillgång till HE - Pass. Ansökningar från kandidater utan formella kvalifikationer är välkomna.


Internationella behörighet


Vi accepterar motsvarande brittiska behörighet från en erkänd utländsk examen.Krav engelska


Du måste ha kunskaper i engelska språket och vi kräver normalt Grade C GCSE eller motsvarande kompetens. De vanligaste engelska Språkkrav för internationella studenter är IELTS 6,0 (med minst 5,5 i alla fyra komponenter) eller TOEFL internetbaserat 72 (med åtminstone 17 på att lyssna och skriva, 20 i tal och 18 i läsning).


Middlesex erbjuder också en Intensiv Academic kurs (pre-sessionerna) som sträcker sig från 5-17 veckor beroende på din nivå i engelska. Framgångsrikt genomförd kurs skulle möta engelska förkunskapskrav.

Program undervisas på:
Engelska

Se 45 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum