Ba administration internationella affärer (år 2 & 3) examens utmärkelser

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

BA International Business Administration (År 2 & 3) Examens Honours

Kursstart: Induktion från oktober 2013; EU och internationella studerande orientering från September 2013

Kursen syftar till att göra det möjligt för dig att utveckla grundläggande affärsmannaskap, genomföra dem på ett effektivt och odla förtroende och färdigheter i att ta itu med de nuvarande internationella affärs frågeställningar och situationer.


Varför välja den här kursen?


    • En ett eller två års studier är perfekt för den som vill följa en internationell verksamhet karriär omfattar olika kulturer

    • Designad för att bygga på de kunskaper som du redan har utvecklats i dina studier

    • Dessa kurser dra ihop viktiga affärsområden i ett internationellt sammanhang


Kursen har en flexibel konstruktion som gör det möjligt studenter att följa en allmän kurs eller ämnesspecifika vägen. Beroende på ditt val av moduler som du kommer att ta examen med en BA International Business Administration allmänna utmärkelse eller en BA International Business Administration i en av fyra namngivna vägar: Finans, management, marknadsföring, Human Resource Management eller logistik.

Detta gör att du kan skräddarsy din kurs för att passa dina intressen och ambitioner karriär. Dessa kurser har utformats speciellt för studenter som förbinder Middlesex University på avancerad nivå.
En viktig del av kursen är den inbyggda lärande stöd som erbjuds att ge studenterna möjlighet att maximera sin potential. Stödet omfattar seminarier om hur man:


    • Använd engelska effektivt i dina studier

    • Utveckla effektiva affärsskrivkunskaper

    • Kommunicera skickligt i både tal och skrift

    • Lär dig oberoende


 
Vem är denna kurs för?

Det är för dem som har en bred bakgrund inom företagsekonomi från Storbritannien och utomlands, bland annat studenter:

    • Med verksamhet stiftelse grader och HNDs

    • Vem har avslutat ett eller två år av en examen i företagsekonomi på annan institution

    • Med tvååriga bevis eller andra behörighetsbevis från länder utanför Storbritannien


 
Pathway syften


     Finans. Att ge studenterna möjlighet till studiemedel i ett globalt sammanhang och lägga grunden för en framgångsrik karriär.

    • Human Resource Management. Att utveckla en förståelse för centrala begrepp och idéer som ligger till grund resurshantering praktiken människa.

    • Management. Att förse eleverna med de praktiska aspekterna av planering, organisation, leda och styra ett företag.

    • Marketing. Att utveckla en förståelse för fundamentala marknadsföringsprocesser och aktuella trender inom internationell affärsverksamhet och marknadsföring.

    • Logistik. Att utveckla en förståelse av de viktigaste verktygen och tekniker som används i logistik för att analysera och optimera strukturen av ett företag supply chain, och de problem och möjligheter som logistik och supply chain chefer i näringslivet står inför.

Avgifter


UK / EU studenter är £ 9000.

Internationella studenter är £ 10,400.


Standard Behörighetskrav


Vi kräver normalt bevis på att du har slutfört en motsvarande Year One och Two av en Grundutbildning affärs kurs, t ex en HND eller stiftelse examen eller motsvarande.


Internationella behörighet


Vi accepterar motsvarigheten till över från en erkänd utländsk examen.


Krav engelska


Du måste ha kunskaper i engelska språket och vi kräver normalt Grade C GCSE eller motsvarande kompetens. De vanligaste engelska Språkkrav för internationella studenter är IELTS 6,0 (med minst 5,5 i alla fyra komponenter) eller TOEFL internetbaserat 72 (med åtminstone 17 på att lyssna och skriva, 20 i tal och 18 i läsning).


Middlesex erbjuder också en Intensiv Academic kurs (pre-sessionerna) som sträcker sig från 5-17 veckor beroende på din nivå i engelska. Framgångsrikt genomförd kurs skulle möta engelska förkunskapskrav.Senast uppdaterad Oktober 2015

Om skolan

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Läs mer

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Läs mindre
london , UK Online + 1 Mer Mindre