Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) ungdomsstudier

Du kommer att gå med i en kurs med stor studentnöjdhet och anställbarhet! 100% av våra BA (Hons) ungdomsstudier och BA (Hons) ungdomsrättighetsstudenter är nöjda med kursen totalt och 100% av studenterna på båda dessa kurser är anställda eller engagerade i ytterligare studier sex månader efter att de lämnat NTU. (National Student Survey 2017 och DLHE 2015/16 Heltid, Storbritannien, Första graden, grundutbildning) Denna distinkt ungdomsstudieexamen ger en djup förståelse för ungdomens natur och det komplexa förhållandet mellan unga och samhället. Du kommer att utforska de tjänster som stödjer ungas lärande, personlig och social utveckling och karriärutveckling, och också få de kunskaper och färdigheter som förväntas av dem som arbetar med ungdomar.

Denna grad beror på dagens debatt om social integration och från de senaste och föreslagna förändringar i sättet att tjänster för ungdomar är organiserade. Kursen är inriktad på viktiga teman inklusive ungdomskultur, ungdomsrätt, övergång, karriär, socialpolitik och social integration. Under hela kursen uppmuntras du att titta på ungdomens bredare kulturella sammanhang och att utforska internationella jämförande studier.

Varför välja den här kursen?

 • Som en del av denna kurs kan du göra värdefull arbetslivserfarenhet som tillåter dig att sätta teorin i praktiken, öka din förståelse av relevanta organisationer och utveckla nätverk.
 • Graden har också utformats för att ta itu med några av de nationella yrkesstandarderna för lärandeutvecklings- och supporttjänster till barn och ungdomar. Efter examen har du utvecklat en portfölj som speglar din kunskap, förståelse och färdigheter i förhållande till en rad nationella yrkesstandarder.
 • Du lärs av ett lärarlag som är mycket kompetent och erfaren inom ungdomsområdet. Deras expertis i ämnet informera kursen och se till att du har en up-to-date och relevant lärande. 100% av BA (Hons) ungdomsstudier heltidsstudenter är överens om att personalen är bra på att förklara saker. (National Student Survey 2017).
 • 100% av våra nya BA (Hons) ungdomsstudiestudenter skulle rekommendera att studera vid NTU. (National Student Survey 2017).

Vad du studerar

Kursen kommer att erbjuda dig en engagerande och varierat program med studier som syftar till att utforska begreppet ungdomar från flera utgångspunkter. Det tar teman utbildning, rättvisa, social välfärd och kultur och ställer en rad utmanande frågor - inte minst, varför samhället ingriper i livet för unga människor?

Denna grad sätter ett högt värde på att utveckla både akademiska och yrkesmässiga färdigheter. Som en del av denna kurs du utföra arbete erfarenhet i år två, vilket gör det möjligt att sätta teori i praktiken, öka din förståelse av relevanta organisationer och utveckla nätverk.

Väl också aktivt uppmuntra dig att få erfarenheter som är relevanta att arbeta med ungdomar. Du kan uppnå antingen genom att delta i universitetets program för volontärarbete eller genom att söka frivillig eller betald deltidsarbete med ungdomar.

Hur du lärt

För att ge dig en förstklassig lärande och för att garantera att du har en möjlighet att göra det mesta av din tid på universitetet får du kontakttiden genom ett varierat utbud av leveranssätt.

Strukturerad undervisning kommer att levereras genom en kombination av traditionella föreläsningar och seminarier. De mindre gruppseminarier ger möjlighet att utveckla problemlösningsförmåga, grupparbets, analys, debattförmåga, presentationsteknik och diskussion om ett brett spektrum av åsikter.

Tutorials med personal

Eftersom förhållandet mellan studenter och handledare är en viktig kan du räkna med att ha massor av direktkontakt och stöd genom seminarier och en-till-en handledning. Vid dessa möten har du möjlighet att:

 • diskutera och få feedback om ditt arbete
 • ställa frågor om de projekt du arbetar på
 • upphov till några svårigheter du upplever i samband med ditt arbete, personliga förhållanden eller ditt universitet upplevelse.

Oberoende studie

Oberoende undersökning är en viktig del av kursen. Under de tre åren av ditt naturligtvis schemalagda kontakt timmar du får kommer successivt att minska när du utvecklar den kompetens som krävs för att göra självstudier eller en avhandling i sista året. Du kommer fortfarande ha regelbunden kontakt med dina lärare och vid behov ad hoc-tutorials kan ordnas.

Att lära av experter

Du kommer att undervisas av en erfaren och engagerad lärarlag som inkluderar personal som har haft flera år används som ledande utövare i en rad relevanta yrkesområden, liksom de som är allmänt publicerade inom det valda kompetensområden.

Förutom de traditionella föreläsningar, handledning och självständiga studier du också höra och lära av gästföreläsare från olika organisationer som tillhandahåller tjänster till ungdomar. De uppmanas att komma och dela sina specialkunskaper och göra dig medveten om verkligheten i sitt arbete med ungdomar. I det förflutna har dessa representanter från ungdomsrättsväsendet och den lokala regeringen.

Virtual inlärningsmiljö

Du kommer också att använda vår virtuella lärmiljö, NU som är ett flexibelt webbaserat system som tillåter dig att ha 24-timmars tillgång till modulen läromedel och kurslitteratur. Den tillåter dig att diskutera arbetet med handledare och andra studenter, och skicka kurser elektroniskt från var som helst i världen.

Hur ska jag utvärderas?

Kursens bedömningsmetoder är lika varierande som möjligt. Vi använder ett brett spektrum av metoder som erkänner att olika studenter har varierat lärstilar, kapacitet och preferenser.

Huvuddelen av arbetet kommer att bedömas genom:

 • kurser baserade uppsatser
 • reflekterande rapporter
 • kalkylblad
 • kritiska granskningar
 • en sista året forskningsbaserad självstudier.

Det finns inga formella undersökningar som ingår i kursen även om du kan behöva genomföra klasstest. Praktiska bedömningar ger dig möjlighet att utveckla specifika färdigheter och innefattar:

 • grupparbete
 • presentationer
 • intervjuer
 • fallstudier
 • deltagande observationer
 • IT-uppgifter
 • simuleringsövningar
 • rollspel övningar.

Du kommer också att uppgradera med en portfölj av bevis som visar hur kunskap och förståelse du har fått är relaterad till en rad yrken som innebär arbetar med ungdomar.

Som svar på feedback studerande vid universitetet har infört en politik som säkerställer markant arbete går tillbaka till dig elektroniskt inom tre veckor efter inlämnandet.

100% av BA (Hons) ungdomsvetenskap heltidsstuderande är överens om att personalen är bra på att förklara saker och har gjort ämnet intressant. (National Student Survey 2016)

Karriär och anställbarhet

Utmärkta praktikmöjligheter

Denna grad sätter ett högt värde på att utveckla både akademiska och yrkesmässiga färdigheter. Som en del av denna kurs du utföra arbete erfarenhet i år två, vilket gör det möjligt att sätta teori i praktiken, öka din förståelse av relevanta organisationer och utveckla nätverk.

Vi kommer också att aktivt uppmuntra dig att få erfarenheter som är relevanta att arbeta med ungdomar. Du kan uppnå antingen genom att delta i universitetets program för volontärarbete eller genom att söka frivillig eller betald deltidsarbete med ungdomar.

Kurs teamet samarbetar med NTU Volunteers Service och Careers Service att göra dig medveten om det stora antalet frivilliga och sessions betalda möjligheter som finns för studenter och i synnerhet de närstående att arbeta med ungdomar.

Din karriärutveckling

Du uppgradera med förtroende, erfarenhet och förmåga att lyckas göra en skillnad för livet för unga människor.

Efter avslutad kurs kommer du ha goda förutsättningar att göra karriär med ett brett spektrum av organisationer som erbjuder tjänster till ungdomar, i ett rådgivande, uppfostrande eller hantering inverkan på vare sig en generisk eller specialist inställning. Du kan välja att bedriva forskarstudier i din valda området.

De titlar nedan ger en indikation på karriärer våra senaste ungdomsvetenskap studenter följer: *

 • Beteendeungdoms Mentor
 • Learning Outreach ungdomsarbetare
 • Ungdom Hyrestyp kommenderar
 • Nursery Practitioner
 • Academic Support Worker
 • Kriminalvårdsväsendet Officer
 • Assistant Community Learning Facilitator
 • Samhällsengagemang Arbetare.
 • Senaste Dlhé undersökning grundresulterar 2011-12 - 2014-15.

Ingångskrav

UK

För September 2017 post behöver du:

 • A-nivåer - BCC; eller
 • BTEC Extended Diploma - DMM; eller
 • 104 UCAS tull poäng från tre A-nivå eller motsvarande kvalifikationer; och
 • GCSEs - engelska och matematik eller vetenskap klass C.

Vi anser också likvärdiga kvalifikationer och kombinationer.

Sökande med motsvarande livskunskap kommer att övervägas.

En Upplysningar och Spärr check service är inte en förutsättning för inträde på kursen. Du kan dock vara skyldiga att göra denna kontroll beroende på dina studieval.

Alla ansökningar bedöms från fall till fall till fall och vi är glada att acceptera ansökningar från mogna studenter, studenter med tillgång kvalifikationer och många andra typer av standard och icke-standardiserade kvalifikationer som vi kan beräkna UCAS poäng. Icke-standardiserade sökande kan bli intervjuad.

International

För September 2017 post behöver du:

 • A-nivåer - BCC; eller
 • BTEC Extended Diploma - DMM; eller
 • 104 UCAS tull poäng från tre A-nivå eller motsvarande kvalifikationer; och
 • GCSEs - engelska och matematik eller vetenskap klass C.

Vi anser också likvärdiga kvalifikationer och kombinationer.

Sökande med motsvarande livskunskap kommer att övervägas.

En Upplysningar och Spärr check service är inte en förutsättning för inträde på kursen. Du kan dock vara skyldiga att göra denna kontroll beroende på dina studieval.

Vi accepterar kvalifikationer från skolor, högskolor och universitet över hela världen för inträde på våra grund grader. Om du är osäker på hur din internationella kvalmatcher våra kursfordringar besök vår internationella kvalifikationer sidan.

Grundkurser

Om du behöver göra en grundkurs för att möta våra kursfordringar besök Nottingham Trent International College (NTIC). Om du redan studerar i Storbritannien på en skola eller college och skulle vilja veta om vi kan acceptera din kvalifikation besök grundkurser sidan.

Engelska förkunskapskrav

Om engelska inte är ditt första språk måste du visa oss att dina språkkunskaper är starka nog för intensiva akademiska studier. Vi brukar be om en IELTS test och vi accepterar några alternativa engelska språktest.

För en lista över våra språkkrav besök vår engelskspråkiga sida.

Om du behöver göra en pre-sessionerna engelska kurs för att uppfylla de engelska kraven besök vår pre-sessionerna engelska kurssida.

Hjälp och support

Om du har några frågor om dina kvalifikationer eller om att göra en ansökan till universitetet kontakta vår internationella team för att få råd.

Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,250 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum