Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) internationella förbindelser

Denna innovativa internationella relationer examen kan du utforska internationella problem och händelser, inklusive relationer mellan stater, folk, sociala rörelser och kulturella och religiösa samhällen. Du lär dig om de ämnen och processer som för närvarande är att forma vår värld och få en känsla av hur man fattar informerade val som påverkar lokala, nationella och globala nivåer.

Om du har ett stort intresse för globala frågor och den föränderliga värld vi lever, är detta internationella relationer naturligtvis perfekt för dig.

Varför välja den här kursen?

 • Du kan ha möjlighet att få erfarenhet med praktik, och du kan ha möjlighet att studera utomlands för en termin i andra år som en del av Erasmus + valutasystemet.
 • Undervisningen informeras av regionalt inriktade forskningskapacitet i Asien, Mellanöstern, Nordafrika, den indiska subkontinenten och Europa. Denna forskning matar direkt till kursen, vilket innebär att du kommer att lära sig om de senaste numren från världsberömda experter.
 • Den här kursen hjälper dig att utveckla en större medvetenhet om komplexiteten och samhörighet av de processer som formar vår värld.
 • Studera internationella relationer öppnar karriär inom ett brett spektrum av områden inom den offentliga och privata sektorn, med våra akademiker pågår i brittiska myndigheter, internationella biståndsorgan och ett brett utbud av icke-statliga organisationer.
 • Politik (inklusive internationella relationer) vid Nottingham Trent University rankas 4: a av 77 för antalet slutstudenter som är nöjda med feedback och bedömning av lärare på deras kurs (The Guardian University League tabellen 2016).

Vad du studerar

Under den här kursen kommer du att titta på komplexa situationer som är spännande och utmanande att analysera. Du tar roller i simuleringsövningar och försöka förstå hur kriser hanteras och problem hanteras genom att få in i medvetandet hos olika aktörer. Detta kommer att bygga upp ditt självförtroende, ge dig presentation och förmåga att driva olika, och en förståelse över kulturella barriärer.

Du kommer att ges möjlighet att utveckla specialistkunskap inom geografiska områden genom att välja valfria moduler i år två och år tre.

Under kursen kommer du att utveckla färdigheter för anställbarhet. Du genomföra praktik och du kommer att aktivt uppmuntras att delta i frivilligt arbete.

Studera utomlands möjligheter

Du kan ha möjlighet att tillbringa hälften av din andra året studerar utomlands med Erasmus + valutasystemet. Detta ger en stor möjlighet att uppleva livet i ett annat land och få ett nytt perspektiv på motivet.

Läs om de ämnen och processer som formar vår värld och få en känsla av hur man gör medvetna val som påverkar på lokal, nationell och global nivå.

Hur du lärt

För att ge dig en förstklassig lärande och för att garantera att du har en möjlighet att göra det mesta av din tid på universitetet, får du kontakttiden genom ett varierat utbud av leveranssätt.

Strukturerad undervisning kommer att levereras genom en kombination av traditionella föreläsningar och seminarier. De mindre gruppseminarier ger möjlighet att utveckla:

 • problemlösningsförmåga
 • grupp arbetsdag
 • analys
 • diskuterar färdigheter
 • Presentations färdigheter
 • diskussion om ett brett spektrum av åsikter.

Tutorials med personal

Eftersom förhållandet mellan studenter och handledare är en viktig kan du räkna med att ha massor av direktkontakt och stöd genom seminarier och en-till-en handledning. Vid dessa möten har du möjlighet att:

 • diskutera och få feedback om ditt arbete
 • ställa frågor om de projekt du arbetar på
 • upphov till några svårigheter du upplever i samband med ditt arbete, personliga förhållanden eller ditt universitet upplevelse.

Oberoende studie

Oberoende undersökning är en viktig del av kursen. Under de tre åren av ditt naturligtvis schemalagda kontakt timmar du får kommer successivt att minska när du utvecklar den kompetens som krävs för att genomföra en oberoende studie eller avhandling i din sista året. Du kommer fortfarande ha regelbunden kontakt med dina lärare och vid behov ad hoc-tutorials kan ordnas.

Att lära av experter

Du kommer att undervisas av entusiastiska, engagerade och sakkunnig personal. Kurserna alla utnyttja deras kompetens, forskningsintressen och erfarenheter och många har också publicerat läroböcker i sitt specialområde av intresse.

Du kommer att utveckla specialistkunskap baseras på lag personalens kompetens inom flera områden, bland annat utrikespolitik, internationella och globala institutioner, internationella relationer teori, globala politiska ekonomin, södra Asien, Afrika, Nordostasien och Mellanöstern.

Förutom de traditionella föreläsningar, handledning och självständiga studier du också höra och lära av erkända experter och yrkesverksamma inom närliggande områden som regelbundet uppmanas att komma och prata med våra studenter ger dig en inblick i deras specialistkunskaper och erfarenheter.

Virtual inlärningsmiljö

Du kommer också att använda vår virtuella lärmiljö, NU som är ett flexibelt webbaserat system som tillåter dig att ha 24-timmars tillgång till modulen läromedel och kurslitteratur. Den tillåter dig att diskutera arbetet med handledare och andra studenter, och skicka kurser elektroniskt från var som helst i världen.

Hur ska jag utvärderas?

Huvuddelen av arbetet kommer att bedömas genom kurser baserade essäer, rapporter och en sista året forskningsbaserad doktorsavhandling. Du kommer också att bedömas genom en kombination av formella undersökningar och praktiska bedömningar som grupp och individuella presentationer.

Som svar på feedback studenten har universitetet infört en politik som säkerställer markant arbete går tillbaka till dig elektroniskt inom tre veckor efter inlämnandet.

Bortom kursen

Bredda din erfarenhet, sticker ut från mängden och få en rad färdigheter som arbetsgivarna söker.

Lär dig ett nytt språk

Vid sidan av dina studier har du också möjlighet att lära sig ett nytt språk. Universitetet Language Programme (ULP) är tillgänglig för alla elever och ger dig möjlighet att lära sig ett helt nytt språk eller förbättra de kunskaper du redan har.

Att lära sig ett nytt språk kan:

 • förbättra din kommunikationsförmåga
 • berika din upplevelse när du reser utomlands
 • öka dina karriärmöjligheter.

Du kan ha möjlighet att tillbringa hälften av din andra året studerar utomlands med Erasmus + valutasystemet.

Karriär och anställbarhet

Utmärkta möjligheter placering

Under kursen kommer du att utveckla färdigheter för anställbarhet. Du kommer att genomföra en praktik och du kommer att aktivt uppmuntras att delta i frivilligt arbete.

Du kan ha möjlighet att tillbringa hälften av din andra året studerar utomlands med Erasmus + valutasystemet. Du kanske kan studera på platser såsom:

 • Corvinus i Budapest, Ungern
 • Lille i Frankrike
 • Metropolitan University i Prag
 • Izmir University i Turkiet.

Vi är också för närvarande tittar på att utöka vårt nätverk av partneruniversitet. Observera att dessa universitet kan komma att ändras. Olika alternativ kan vara tillgängliga på ett år för år.

Din karriärutveckling

Karriärutveckling ses som en viktig del av kursen. Viktiga överförbara färdigheter, bland annat kommunikation, tidshantering, problemlösning och lagarbete betonas. Det finns möjligheter att utveckla kontakter med relevanta organisationer och potentiella arbetsgivare.

När du uppgraderar du kommer att vara väl lämpade att inleda en framgångsrik karriär i en rad olika områden inom den offentliga och den privata sektorn. Du kan vara angelägna om att göra karriär i berörda statliga myndigheter, internationella biståndsorgan och biståndsorgan. Inom den privata sektorn, organisationer alltmer söker akademiker med en förståelse för internationella och globala händelser och processer.

De titlar nedan ger en indikation på karriärer våra senaste internationella relationer studenter följer: *

 • Business Support Officer
 • STATSTJÄNSTEMAN
 • utveckling Officer
 • HR-Administratör
 • Projektkoordinator
 • Soldat
 • Lärarassistent.
 • Senaste Dlhé undersökning grundresulterar 2011-12 - 2014-15.

Vår Anställbarhet Team

Vi har en dedikerad Anställbarhet Team ligger på stadens webbplats. Laget har goda förutsättningar att ge dig specialist vägledning och praktisk hjälp som verkligen kommer att göra en skillnad för dina framtidsutsikter när du examen.

100% av BA (Hons) International Relations studenter går vidare till arbete eller vidare studier inom sex månader (Senaste Dlhé undersökning grund resultat 2014-15).

Ingångskrav

UK

För September 2017 post behöver du något av följande:

 • A-nivåer - BBC; eller
 • BTEC Extended Diploma - DMM; eller
 • 112 UCAS tull poäng från tre A-nivå eller motsvarande kvalifikationer; och
 • GCSEs - engelska och matematik eller vetenskap klass C.

Vi anser också likvärdiga kvalifikationer och kombinationer.

Alla ansökningar bedöms från fall till fall till fall och vi är glada att acceptera ansökningar från mogna studenter, studenter med tillgång kvalifikationer och många andra typer av standard och icke-standardiserade kvalifikationer som vi kan beräkna UCAS poäng. Icke-standardiserade sökande kan bli intervjuad.

Den UCAS taxan

Den UCAS Tariff har ändrats för 2017 posten. I den nya tariffen, siffrorna som tilldelas kvalifikationer är mycket olika. Så, medan tidigare en B på A-nivå var värd 100 poäng, i den nya tariffen det är nu 40 poäng.

Komma i kontakt

Om du behöver mer hjälp eller information, vänligen kontakta vår antagning team eller ring på +44 (0) 115 848 4200Call: +44 (0) 115 848 4200.

International

För September 2017 post behöver du något av följande:

 • A-nivåer - BBC; eller
 • BTEC Extended Diploma - DMM; eller
 • 112 UCAS tull poäng från tre A-nivå eller motsvarande kvalifikationer; och
 • GCSEs - engelska och matematik eller vetenskap klass C.

Vi anser också likvärdiga kvalifikationer och kombinationer.

Vi accepterar kvalifikationer från skolor, högskolor och universitet över hela världen för inträde på våra grund grader. Om du är osäker på hur din internationella kvalmatcher våra kursfordringar besök vår internationella kvalifikationer sidan.

Grundkurser

Om du behöver göra en grundkurs för att möta våra kursfordringar besök Nottingham Trent International College (NTIC). Om du redan studerar i Storbritannien på en skola eller college och skulle vilja veta om vi kan acceptera din kvalifikation besök grundkurser sidan.

Engelska förkunskapskrav

Om engelska inte är ditt första språk måste du visa oss att dina språkkunskaper är starka nog för intensiva akademiska studier. Vi brukar be om en IELTS test och vi accepterar några alternativa engelska språktest.

För en lista över våra språkkrav besök vår engelskspråkiga sida.

Om du behöver göra en pre-sessionerna engelska kurs för att uppfylla de engelska kraven besök vår pre-sessionerna engelska kurssida.

Hjälp och support

Om du har några frågor om dina kvalifikationer eller om att göra en ansökan till universitetet kontakta vår internationella team för att få råd.

Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,250 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum