BTEC HND i näringslivet

OPAL College London

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BTEC HND i näringslivet

OPAL College London

BTEC HND i företagsekonomi

&nbsp

Den BTEC (Business Technology Engineering Council) Högre National Diploma (HND) är en specialist yrkesinriktat program med en stark arbetsrelaterat inriktning. Kvalifikationen ger en insatt i de centrala begrepp och praktiska färdigheter som krävs i sektorn med nationellt erkännande av arbetsgivarna tillåter progression direkt till anställning eller till en högre examen.

&nbsp

HND i företagsekonomi och förvaltning är perfekt för dem som vill studera på undersidan avancerad nivå för att bli bättre chefer. Framgångsrikt slutförande av HND tillåter eleverna direkt tillträde till top-up sina utmärkelser grader brittiska universitet.

Du kan också fylla upp ditt HND till BA (Hons) Business Management eller grader Marknadsföring på de flesta brittiska universitet.

&nbsp

Programmet Mål:

BTEC HND (Högre National Diploma) är en praktisk och yrkesförberedande program som leder till en god förståelse av de grundläggande principerna för näringsliv och förvaltning. Efter avslutat det första och andra år HND studenterna är då berättigade att erhålla en kandidatexamen genom att fylla i ett år BA (Hons) företagsledning eller marknadsföring kurs genom större delen av universitetet i Storbritannien.

&nbsp

&nbsp

Certifiering

Efter avslutad alla undersökningar är studenterna tilldelas Edexcel (BTEC) HND certifikat.

&nbsp

&nbsp

Vilka är karriärmöjligheterna?

Studenterna får en examen från Edexcel och några går på att göra karriär på ett brett spektrum av företag.Eleven har också rätt att få en examen genom att fylla i ett år BA (Hons) företagsledning eller marknadsföring kurs vid något brittiskt universitet.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan