close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i naturvetenskap i Zoologi 2021 i Raleigh i USA

En BSC står för "Bachelor of Science", och det är en grundläggande akademisk examen. Beroende på det speciella programmet man går kan man välja att påbörja sin karriär efter examen - eller så fortsätter man sin utbildning och tar en avancerad examen. Zoologi är i allmänhet ett studieprogram om djur, både levande och icke-levande. Det kan innehålla djurbeteende, biologi eller djurut… Läs mer

En BSC står för "Bachelor of Science", och det är en grundläggande akademisk examen. Beroende på det speciella programmet man går kan man välja att påbörja sin karriär efter examen - eller så fortsätter man sin utbildning och tar en avancerad examen.

Zoologi är i allmänhet ett studieprogram om djur, både levande och icke-levande. Det kan innehålla djurbeteende, biologi eller djurutveckling. Andra områden kan omfatta studier av djurens kroppar.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Raleigh ligger i North Carolina, USA. Staden är hem för många offentliga, gemenskap och privata (vinstdrivande) högskoleutbildning. Tillsammans med akademisk excellens institutionerna är kända för sport och rekreation evenemang.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap i Zoologi i Raleigh i USA 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
North Carolina State University College of Sciences
Raleigh, Amerikas förenta stater

Kandidatexamen i zoologi utbildar studenter i djurs biologi.

Kandidatexamen i zoologi utbildar studenter i djurs biologi. -
BSc
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här