$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Santa Ana Amerikas förenta stater 2022

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", el… Läs mer

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Santa Ana ligger i Orange County, Kalifornien, USA. Högskole-och universitetsstuderande huvudet generellt mot många fritidsanläggningar i staden. Staden är välsignad med många utbildning och högre anläggningar utbildning.

Jämför kandidatexamina i naturvetenskap i Santa Ana i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
CNI College
Santa Ana, Amerikas förenta stater

Programmet Accelerated BSN (RN-to-BSN Degree Completion) tillåter dem som redan har en Associate of Science-examen i omvårdnad och RN-licens att få sin examen i omvårdnad.

Programmet Accelerated BSN (RN-to-BSN Degree Completion) tillåter dem som redan har en Associate of Science-examen i omvårdnad och RN-licens att få sin examen i omvårdnad. -
BSc
Engelska
Campusstudier