$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Latrobe Amerikas förenta stater 2023

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "Uni… Läs mer

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Latrobe är en liten stad som ligger i delstaten Pennsylvania med en uppskattad befolkning på cirka 9.000. Känd för att vara hem till den första banana split, hävdar staden också rättigheterna till den första professionella fotbollsmatch. Den serveras med en handfull skolor och några institutioner inom nära håll.

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
圣文森特学院
Latrobe, Amerikas förenta stater

Som framgår av den starka efterfrågan på SVC-redovisningskandidater de senaste åren har marknaden tydligt sett en redovisningsgrad.

Som framgår av den starka efterfrågan på SVC-redovisningskandidater de senaste åren har marknaden tydligt sett en redovisningsgrad. -
BSc
Engelska
Campusstudier
 
圣文森特学院
Latrobe, Amerikas förenta stater

Saint Vincent College Chemistry Department försöker ge studenterna en solid grund i en kemi som ligger i det breda sammanhanget för den liberala konsten.

Saint Vincent College Chemistry Department försöker ge studenterna en solid grund i en kemi som ligger i det breda sammanhanget för den liberala konsten. -
BSc
Engelska
Campusstudier