$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Tjänstdesign

En kandidatexamen är en populär väg studie efter examen från high school. En BSc (Bachelor of Science) kan tjänas i olika ämnesområden, inklusive, men inte begränsat till, de som arbetar med biologiska och samhällsvetenskap. Du kanske undrar, vad är en BSc i Service Design? Det här utbildningsprogrammet är utformat för att lära eleverna olika aspekter av kommersiell konst och desig… Läs mer

En kandidatexamen är en populär väg studie efter examen från high school. En BSc (Bachelor of Science) kan tjänas i olika ämnesområden, inklusive, men inte begränsat till, de som arbetar med biologiska och samhällsvetenskap.

Du kanske undrar, vad är en BSc i Service Design? Det här utbildningsprogrammet är utformat för att lära eleverna olika aspekter av kommersiell konst och design. Curriculum fokus ofta på att skapa konstruktioner baserade bort av marknadsundersökningar, strategisk planering, art direction, och konsumentbeteenden. Även om varje program kommer att variera, kan klasser som erbjuds omfattar grundläggande teknik, multimedia underhållning studier, produktdesign, kommunikation och grafisk design.

Arbetar mot en kandidatexamen i Service Design är fördelaktigt i en mängd olika sätt. Eleverna lär sig att fatta beslut snabbt och på ett kreativt sätt. Graden förbereder också studenterna för en rad yrken inom olika områden, beroende på deras intressen och mål i yrkeslivet.

Om du vill föra en tjänstedesign grad det finns program som erbjuds i hela världen. De kostnader som är förknippade med att tjäna en examen kan variera en hel del beroende på längden av programmet, där skolan ligger, och andra krav. Kontakta din top picks att ta reda på vad som förväntas ekonomiskt.

En tjänstedesign grad förbereder de studerande för en mängd olika jobb, ofta inom områdena reklam, konst, marknadsföring och affärsutveckling. De konstnärliga och kreativa färdigheter som utvecklas uppsatta personer upp för framgång i karriären befattningar som art directors, designers reklam, och konstnärer. De analytiska kunskaper som lärs ut kan också ange en grund för framtida affärer eller marknadsföring chefer.

Nu är det dags att börja leta efter den perfekta tjänsten designprogram. Varje institution har en unik läroplan, så det är en bra idé att använda vår omfattande databas för forskning och jämföra ett antal alternativ.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
German University of Technology in Oman
muscat, Oman

Turismindustrin är för närvarande en av världens största serviceindustrier. sysselsätter cirka 10% av den globala arbetskraften och bidrar till cirka 6% av världens export. Tu ... +

Turismindustrin är för närvarande en av världens största serviceindustrier. sysselsätter cirka 10% av den globala arbetskraften och bidrar till cirka 6% av världens export. Turismen delar egenskaperna hos många internationella tjänstesektorer. för omani-ekonomin är den dock unik eftersom den utgör grunden för en livskraftig ekonomisk diversifiering och sysselsättningsskapande på den ena sidan, och den är mycket konkurrenskraftig på grund av Omans unika turismsprodukt å den andra. Detta program kommer därför att utrusta dig med affärsinformation och kompetens som fokuserar på denna vitala tjänstesektor. Programmet kommer också att överväga turismen via hållbarhetspriset. tillhandahålla färdigheter och kunskaper som kan säkerställa att tillväxten av denna sektor inte kommer att vara på bekostnad av samhället eller miljön utan snarare berikar dem. -
BSc
Heltid
7 terminer
Engelska
Sep 2022
Campusstudier