$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Taichung Taiwan 2022

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  Taiwan (traditionell kinesiska: 台湾 eller 台湾, förenklad kinesiska: 台湾 Tai WAN) är en natio… Läs mer

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

Taiwan (traditionell kinesiska: 台湾 eller 台湾, förenklad kinesiska: 台湾 Tai WAN) är en nation som är hem för mer än 23 miljoner människor och är ett av de mest tättbefolkade platser i världen. Den mest prestigefyllda universitet är National Taiwan University.

Jämför kandidatexamina i naturvetenskap i Taichung i Taiwan 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Taiwan
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
鴻光大學
Taichung, Taiwan

Avdelningen strävar efter att utveckla kliniska sjuksköterskor som är kompetenta och betrodda av patienter och deras familjer och allmänheten.

Avdelningen strävar efter att utveckla kliniska sjuksköterskor som är kompetenta och betrodda av patienter och deras familjer och allmänheten. -
BSc
Campusstudier