$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kandidatprogram i Stadsplanering

En Bachelor of Science (BSc) kan vara ganska bra för olika individer. Vare sig du är bara in på arbetsmarknaden eller funderar på att avancera i din aktuella fältet, avancerad utbildning kan bidra till att sätta dig framför dina konkurrenter. I dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad, är det viktigt att ha alla hävstångseffekt du kan få. En del kanske undrar: "Vad är en BSc i stadspla… Läs mer

En Bachelor of Science (BSc) kan vara ganska bra för olika individer. Vare sig du är bara in på arbetsmarknaden eller funderar på att avancera i din aktuella fältet, avancerad utbildning kan bidra till att sätta dig framför dina konkurrenter. I dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad, är det viktigt att ha alla hävstångseffekt du kan få.

En del kanske undrar: "Vad är en BSc i stadsplanering?" Det är en examen som förbereder individer att hantera ledningsfrågor relaterade till förändringar inom natur- och bebyggelsemiljöer. Studier är främst inriktad på stads- och sociala frågor, tillsammans med gemensamma förfaranden affärs och förvaltningspraxis. Efter avslutad programmet, är studenter utrustade för att hantera miljöfrågorna både nationellt och globalt.

Med sina starka sociala och förvaltningsmässiga aspekter, kan denna grad tillämpas på en rad olika områden och ämnen.Detta gör examen mycket mångsidig, mångfacetterad och kunna slutföra uppdrag under ett antal olika jobb. Detta kan vara mycket tilltalande för vissa företag.

Det finns ingen fast kostnad för en BSc i stadsplanering. Det finns några olika faktorer som spelar in kostnaderna. Placeringen av skolan, den genomsnittliga kostnaden för närvaro, och om du studerar på campus eller online hela bidrar till priset.

Det finns ett antal olika karriärmöjligheter som finns med denna grad. Med fokus på sociala discipliner och ledning, kan den enskilde lätt övergången till personalroller, samt ett antal olika personer chefspositioner. Akademiker kan räkna med att arbeta i antingen den privata eller den offentliga sektorn. Med denna grad, kan man se fram emot att ingå ett låg- till mellanchefsställning.

Om du är intresserad av att göra en skillnad i ditt samhälle eller runt om i världen, kan en BSc i Samhällsplanering vara rätt för dig.För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Eindhoven University of Technology
Eindhoven, Nederländerna

Se dig omkring, på huset eller stadsdel där du bor eller skola du går. Din omgivning är till stor del bestäms av arkitekturen och (civila) teknik.

Se dig omkring, på huset eller stadsdel där du bor eller skola du går. Din omgivning är till stor del bestäms av arkitekturen och (civila) teknik. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
New York University
Brooklyn, Amerikas förenta stater

Städer spelar en avgörande roll för att hantera de miljöutmaningar som världen står inför i dag. Majoren i hållbara stadsmiljöer förbereder eleverna för att göra städer mer hå ... +

Städer spelar en avgörande roll för att hantera de miljöutmaningar som världen står inför i dag. Majoren i hållbara stadsmiljöer förbereder eleverna för att göra städer mer hållbara. Studenter får förståelse för de sociala och tekniska frågorna i stadsmiljöproblem och en uppskattning av de politiska och planeringsmetoder som är nödvändiga för att skapa mer livliga, hållbara och rättvisa städer. -
BSc
Engelska