Keystone logo

1 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Professionell matlagning i Europa för 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (1)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

    Popular degree type

    Popular study format

    Popular education type

    Popular locations

    Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Professionell matlagning

    Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

    Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

    Akademiska institutioner runt om i världen erbjuder kandidatprogram i naturvetenskap (BSc). Denna populära grundexamen förbereder studenterna för att börja arbeta eller för mer avancerade utbildningsprogram. Det genomsnittliga BSc-programmet tar tre till fem år att slutföra.