close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i naturvetenskap i Naturvetenskap 2021 i Abilene i USA

En BSC står för "Bachelor of Science", och det är en grundläggande akademisk examen. Beroende på det speciella programmet man går kan man välja att påbörja sin karriär efter examen - eller så fortsätter man sin utbildning och tar en avancerad examen.Naturvetenskapliga studier handlar om hur den vetenskapliga metoden kan användas för att studera naturen och universum. Det finns många… Läs mer

En BSC står för "Bachelor of Science", och det är en grundläggande akademisk examen. Beroende på det speciella programmet man går kan man välja att påbörja sin karriär efter examen - eller så fortsätter man sin utbildning och tar en avancerad examen.

Naturvetenskapliga studier handlar om hur den vetenskapliga metoden kan användas för att studera naturen och universum. Det finns många möjligheter till fördjupning inom ett visst ämne, såsom geovetenskap, fysik eller kemi.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Staden Abilene, Texas har 5 mycket erkända universitet eller högskolor som man kan delta för sina Masters eller kandidatexamen. Den Abilene Christian University har det högsta antalet inskrivningar följt av American Commercial College, Hardin-Simmons University, McMurry University och Texas State Technical College resp.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap i Naturvetenskap i Abilene i USA 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Hardin-Simmons University Cynthia Ann Parker College of Liberal Arts
Abilene, Amerikas förenta stater

HSU Institutionen för kemi erbjuder våra studenter möjlighet att få en bred bas i kemi- eller fysikdisciplinerna.

HSU Institutionen för kemi erbjuder våra studenter möjlighet att få en bred bas i kemi- eller fysikdisciplinerna. -
BSc
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält