close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Nanovetenskap

En kandidatexamen, eller bachelorprogram, är en vetenskapsbaserad examen som du vanligtvis kan tjäna efter ungefär tre till fem års studier. Beroende på vilket fält du vill gå in kan kursen som ingår i att tjäna din BSc variera. Vad är en BSc i Nanovetenskap? Ett program för att tjäna en examen i nanovetenskap kan involvera studier av allmän vetenskap samt mer fältspecifika inriktn… Läs mer

En kandidatexamen, eller bachelorprogram, är en vetenskapsbaserad examen som du vanligtvis kan tjäna efter ungefär tre till fem års studier. Beroende på vilket fält du vill gå in kan kursen som ingår i att tjäna din BSc variera.

Vad är en BSc i Nanovetenskap? Ett program för att tjäna en examen i nanovetenskap kan involvera studier av allmän vetenskap samt mer fältspecifika inriktningar. Vissa vanliga ämnen kan omfatta kemi och fysik. Eftersom nanovetenskap är studien av små, nano-stora fenomen, kommer du förmodligen att arbeta ofta med kraftdrivna mikroskop och andra vetenskapliga verktyg. Du kan också utföra praktiskt arbete i ett laboratorium eller kompletta forskningsprojekt.

Att studera vetenskap kan ge dig resonemang och logiska färdigheter som kan bidra till att göra det dagliga beslutsfattandet enklare. Nanovetenskap i synnerhet kan hjälpa dig att få ett bra öga för detaljer och bli mer organiserad så att ditt liv kan bli mindre hektiskt och mer i din kontroll.

Titta på kostnaden för några olika skolor du är intresserad av kan hjälpa dig att få reda på hur mycket pengar du kan behöva spendera för att tjäna din examen. Att jämföra alternativ och titta på ekonomiskt stöd kan hjälpa dig att göra det bästa valet för din livsstil.

Eftersom nanovetenskap är ett växande ämnesområde kan det finnas många möjligheter till arbetstillfällen. Du kanske kan hitta ett jobb som forskare för ett universitet, federalt labb eller annan organisation. Du kan också hitta möjligheter att arbeta som specialist inom nanovetenskap för en rad olika branscher. På vissa ställen kan du eventuellt hitta dessa typer av jobb, bland annat en materialtillverkare, läkemedelsföretag eller tillverkare av bilar.

Du kan hitta möjligheter att tjäna din BSc online såväl som i en traditionell skolinställning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Northwest Missouri State University
Maryville, Amerikas förenta stater

Den omfattande majoriteten i nanovetenskap är studien av strukturer i nanometerstorlek som är mindre än celler men större än de flesta molekyler. Vid nordväst fokuserar dessa ... +

Den omfattande majoriteten i nanovetenskap är studien av strukturer i nanometerstorlek som är mindre än celler men större än de flesta molekyler. Vid nordväst fokuserar dessa tvärvetenskapliga majors på att tillhandahålla praktiska laboratorieupplevelser, isolera DNA och syntetisera nanopartiklar för att konstruera solceller. Studenter kan välja att specialisera sig i nanoskala biologi, nanoskala kemi eller nanoskala fysik. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här