close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Livsmedelsteknik på deltid i Ungern 2021

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.    Trender i områden som disparata som fina restauranger och förpackade livsmedelsindustrin visar… Läs mer

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

Trender i områden som disparata som fina restauranger och förpackade livsmedelsindustrin visar ökande betydelse för livsmedelsteknik i den kulinariska världen. Dessa program tenderar att utforska begrepp som kemi och biologi, i den mån de är relevanta för mat.

En stat som finns i region Centraleuropa med ungerska som sitt officiella språk. Landets matematik och naturvetenskap förhållningssätt är enastående. Den hem världens första tekniska institutet. Det är här som den första ångmaskinen i Europa byggdes redan 1722.

Börja idag Bästa BSc-programmen i Livsmedelsteknik på deltid i Ungern 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Szent István University, Faculty of Food Science
budapest, Ungern

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer -
BSc
Heltid
7 terminer
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här