$close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Livsmedelsteknik på deltid i New Mexico, Amerikas förenta stater 2022

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen. Som ett område med akademiska studier, är livsmedelsteknik för fysisk processerna av matlagning och biokemiska egenskaperna hos… Läs mer

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.

Som ett område med akademiska studier, är livsmedelsteknik för fysisk processerna av matlagning och biokemiska egenskaperna hos livsmedel. Studenter som vill komma in i livsmedelsvetenskap industrin kunde dra nytta av att slutföra en kurs i ämnet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Kandidatexamina i naturvetenskap i Livsmedelsteknik på deltid i New Mexico i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet