window.dataLayer = window.dataLayer || [];
$close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Livsmedelsteknik på deltid 2022 i Nordamerika

Studenter som tar en naturvetenskaplig kandidatexamen (Bachelor of Science) har möjlighet att börja en karriär inom sitt valda ämnesområd. Man kan ta en BSc i både vetenskapsrelaterade och icke-vetenskapliga fält vid universitet och högskolor över hela världen. Som ett område med akademiska studier, är livsmedelsteknik för fysisk processerna av matlagning och biokemiska egenskaperna h… Läs mer

Studenter som tar en naturvetenskaplig kandidatexamen (Bachelor of Science) har möjlighet att börja en karriär inom sitt valda ämnesområd. Man kan ta en BSc i både vetenskapsrelaterade och icke-vetenskapliga fält vid universitet och högskolor över hela världen.

Som ett område med akademiska studier, är livsmedelsteknik för fysisk processerna av matlagning och biokemiska egenskaperna hos livsmedel. Studenter som vill komma in i livsmedelsvetenskap industrin kunde dra nytta av att slutföra en kurs i ämnet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Börja idag Bästa BSc-program i Livsmedelsteknik på deltid i Nordamerika

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet