Keystone logo

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Livsmedelsteknik i Indien för 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Livsmedelsteknik

Som ett område med akademiska studier, är livsmedelsteknik för fysisk processerna av matlagning och biokemiska egenskaperna hos livsmedel. Studenter som vill komma in i livsmedelsvetenskap industrin kunde dra nytta av att slutföra en kurs i ämnet.

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Akademiska institutioner runt om i världen erbjuder kandidatprogram i naturvetenskap (BSc). Denna populära grundexamen förbereder studenterna för att börja arbeta eller för mer avancerade utbildningsprogram. Det genomsnittliga BSc-programmet tar tre till fem år att slutföra.