window.dataLayer = window.dataLayer || [];
$close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Livsmedelsteknik på deltid 2022

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.    En student som har ambitioner att bli en kock i en molekylär gastronomi restaurang eller en tekn… Läs mer

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

En student som har ambitioner att bli en kock i en molekylär gastronomi restaurang eller en tekniker i ett provkök kan göra klokt i att bedriva ett program i livsmedelsteknik. Dessa kurser tenderar att undersöka mat ur ett vetenskapligt perspektiv.

Be om information BSc-program i Livsmedelsteknik på deltid 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet