close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i naturvetenskap i Livsfärdigheter i Förenade Arabemiraten 2020

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc är en grundutbildning som vanligtvis varar mellan tre och fem år.  Studenterna har möjlighet att ta både allmänna och specialiserade kurser för att få nog studiepoäng till en examen. Fackmän och studenter kommer sannolikt att finna det fördelaktigt att fokusera på områden som bidrar till att skapa självkänsla och självförtroende. Li… Läs mer

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc är en grundutbildning som vanligtvis varar mellan tre och fem år.  Studenterna har möjlighet att ta både allmänna och specialiserade kurser för att få nog studiepoäng till en examen.

Fackmän och studenter kommer sannolikt att finna det fördelaktigt att fokusera på områden som bidrar till att skapa självkänsla och självförtroende. Livskvalifikationer kan studera en bred uppsättning talanger för att hjälpa individerna masterkunskaper som kan gynna sitt vardag, inklusive kommunikation och tidshantering.

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

De mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap i Livsfärdigheter i Förenade Arabemiraten 2020

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
PhD
format_list_bulleted Filter
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Förenade arabemiraten
BSc
Heltid
3 år
Engelska
13 Sep 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här