$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap 2022 i Las Cruces i USA

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, förpackning och distribut… Läs mer

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.

I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, förpackning och distribution. De studerar människans näring, livsmedelskemi, mikrobiologi, samt människors hälsa och säkerhet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Las Cruces, är den näst största staden i delstaten New Mexico med ca 97.600 invånare som bor här. Det är omgivet av ett vackert landskap mestadels består av berg och slätter. Staden är betjänad av ett stort statligt universitet som erbjuder program upp till doktorsexamen nivå, med ett community college inom dess gränser också.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap i Las Cruces i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet