$close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid i New Mexico, Amerikas förenta stater 2022

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc är en grundutbildning som vanligtvis varar mellan tre och fem år.  Studenterna har möjlighet att ta både allmänna och specialiserade kurser för att få nog studiepoäng till en examen. Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Studerar liv… Läs mer

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc är en grundutbildning som vanligtvis varar mellan tre och fem år.  Studenterna har möjlighet att ta både allmänna och specialiserade kurser för att få nog studiepoäng till en examen.

Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Studerar livsmedelsvetenskap kan bidra till att uppnå en ökad förståelse för utvecklingen av livsmedelssystemen och hur man kan skapa hållbara matresurser för framtida generationer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Kandidatexamina i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid i New Mexico i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet