$close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid i USA 2022

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter. Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att s… Läs mer

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter.

Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Studerar livsmedelsvetenskap kan bidra till att uppnå en ökad förståelse för utvecklingen av livsmedelssystemen och hur man kan skapa hållbara matresurser för framtida generationer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Börja idag Bästa BSc-programmen i Kostvetenskap på deltid i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet