$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap i USA 2022

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter. Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att s… Läs mer

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter.

Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Studerar livsmedelsvetenskap kan bidra till att uppnå en ökad förståelse för utvecklingen av livsmedelssystemen och hur man kan skapa hållbara matresurser för framtida generationer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap i Kostvetenskap i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Amerikas förenta stater

Sedan 1972 har Institutionen för livsmedelsvetenskap varit ledande när det gäller att bidra till livsmedelskvalitet, säkerhet, marknadsförbarhet och tillgänglighet genom utmär ... +

Sedan 1972 har Institutionen för livsmedelsvetenskap varit ledande när det gäller att bidra till livsmedelskvalitet, säkerhet, marknadsförbarhet och tillgänglighet genom utmärkt utbildning, forskning och förlängning. Våra nationellt erkända grund- och forskarutbildningar förbereder studenterna för spännande och tillfredsställande karriärer inom industri, regering och akademi. Vi inbjuder dig att utforska vår webbplats och lära dig om matvetenskapsprogrammet vid University of Tennessee. Livsmedelsvetenskap är ett spännande tvärvetenskapligt område med syftet att förbättra kvaliteten, säkerheten och näringen i världens livsmedelsförsörjning. Vi är mer än mat; vi studerar hela processen, från design till matsmältning och allt däremellan. Här på UT lär du dig hur mat kommer till den lokala mataffären. Vårt program är mer än att lära genom föreläsning. Du kommer att spendera timmar i laboratorier för att lära dig matens kvaliteter och sammansättning. Om du är intresserad av kemiska reaktioner, förstår hur du förhindrar återkallande av mat eller tillhandahåller hälsovård till en patient, lämnar du UT beredd att ta din karriär till nästa nivå. Examensalternativ Studenter med matvetenskap lägger de första två åren på att utveckla vetenskaplig och allmän bakgrundskunskap som är nödvändig för övre divisionskurser. Obligatoriska naturvetenskapskurser inkluderar biologi, kemi, matematik, mikrobiologi, näring och fysik. Den allmänna bakgrunden ges av kurser som krävs för VolCore och en inledande matvetenskapskurs. På den högre divisionen går studenterna i biokemi, livsmedelsanalys, matkemi, matteknik och livsmedelsmikrobiologi. Vår flexibla läroplan ger dig möjlighet att fokusera dina akademiska studier i en av fyra koncentrationer som stöder dina professionella mål. Livsmedelsvetenskapliga koncentrationer Vetenskapskoncentration Denna koncentration förbereder dig för en karriär inom livsmedelsindustrin på lokal, regional, nationell eller global nivå. Andra kursalternativ inkluderar matförpackningar, tillverkningsverksamhet, livsmedelskemi, matmikrobiologi, reglerings- och sensorisk vetenskap. Institute of Food Technologists (IFT) godkänner denna koncentration och dess kurser. Förprofessionell koncentration Studenter som är intresserade av en karriär inom hälsoområdet, såsom tandvård, medicin, apotek eller veterinärvård, bör deklarera denna koncentration. Du kommer att ta nödvändiga kurser för antagning till en professionell skola utöver grundläggande kurskrav för en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap. Pre-professionell koncentration 3 + 1 I likhet med vår Pre-Professional-koncentration är Pre-Professional 3+1 riktat mot studenter som är antagna vid University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) innan de är färdiga av en kandidatexamen. Du får kredit för de sista 30 timmarna av grundutbildningen när ditt första år på UTHSC eller UTCVM har slutförts. Femårig BS/MS Tennessee erbjuder ett accelererat femårigt kombinerat kandidat-/magisterprogram som gör att du kan räkna 9 timmars examen till både din kandidatexamen och magisterexamen i livsmedelsvetenskap. -
BSc
Heltid
8 terminer
Engelska
Campusstudier
 
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Cincinnati State
Cincinnati, Amerikas förenta stater

Kandidatexamen i tillämpad vetenskapsexamen i kulinarisk och livsmedelsvetenskap förbereder studenterna för att gå med i livsmedelsindustrin som nybörjare inom livsmedelsveten ... +

Kandidatexamen i tillämpad vetenskapsexamen i kulinarisk och livsmedelsvetenskap förbereder studenterna för att gå med i livsmedelsindustrin som nybörjare inom livsmedelsvetenskap och teknik eller att gå in i relaterade yrkesområden inklusive produktforskning och utveckling, kvalitetskontroll och livsmedelssäkerhet, regelefterlevnad, tillsyn över livsmedelsproduktion och försäljning av specialingredienser. Under de första två åren av kandidatprogrammet fokuserar studenterna på det grundläggande inom kulinarisk konst. Studenter utvecklar sina färdigheter i Midwest Culinary Institute's toppmoderna kulinariska laboratorier och baklaboratorier, under överinseende av fakultetsmedlemmar med professionell expertis. Under tredje och fjärde året utvidgar eleverna sina kulinariska och livsmedelsvetenskapliga färdigheter. Kurser på övre nivå inkluderar matingrediensfunktionalitet, design och utveckling av livsmedelsprodukter, sensorisk utvärdering och testning, matmikrobiologi och annan förberedelse för professionella karriärer. Studenter deltar i erfarenhetsinlärning genom kooperativ utbildning varje år på kandidatexamen. Studenter som vill överföra kredit till Cincinnati State för kulinariska kurser som genomförts vid en annan institution måste träffas programordförande. Kursöverföringskrediter kan vara begränsade, baserat på programackreditering och studenters framgång i de tidigare kulinariska kurserna. -
BSc
Engelska
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att för ... +

Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att förbättra matens säkerhet och kvalitet. Livsmedelsvetenskapsexamen är internationellt erkänd och godkänd av Institute of Food Technologists. Många studenter deltar i praktikplatser hos livsmedelsföretag och närliggande industrier. Studenter kan få kurspoäng för praktikplatser samtidigt som de får ovärderlig yrkeserfarenhet. Institutionen för livsmedelsvetenskap och mänsklig näring har också många stipendier tillgängliga. -
BSc
Engelska
 
Salem College
Winston-Salem, Amerikas förenta stater

Salem erbjuder en kandidatexamen i biokemi. Genom att läsa biokemi lär du dig grundläggande kemi, biologi, fysik och matematik som hjälper dig att förstå och lösa problem inom ... +

Salem erbjuder en kandidatexamen i biokemi. Genom att läsa biokemi lär du dig grundläggande kemi, biologi, fysik och matematik som hjälper dig att förstå och lösa problem inom hälsa, miljö, kriminalteknik och livsmedelssäkerhet på molekylär nivå. -
BSc
Engelska
Campusstudier