BACHELORSTUDIES

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid 2020/2021 i Nordamerika

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Börja idag Bästa BSc-program i Kostvetenskap på deltid i Nordamerika

2 Resultat i Kostvetenskap, Nordamerika Filter

Kandidatexamen i matvetenskap

University of Saskatchewan
BSc
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ...

Läs mer

Livsmedelsvetenskap (BS)

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
BSc
Sep 2021
Engelska

Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att för ...

Läs mer