close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid 2021 i Nordamerika

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på a… Läs mer

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Börja idag Bästa BSc-program i Kostvetenskap på deltid i Nordamerika

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Saskatchewan
Saskatoon, Kanada

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ... +

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering och förpackning. Du kommer att undersöka vad som händer för att möta konsumenternas efterfrågan på näring, debattera frågor om livsmedelstillsatser jämfört med naturliga livsmedel, lära sig om naturliga toxikanter och undersöka nya metoder för att upptäcka osäker eller oskad mat. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet